TV BITS

Survivor: Ο Τριαντάφυλλος θέλησε να βελτιώσει τη σχέση Σάκη και Μαριαλένας

Ιδιαίτερα... ενωτικός εμφανίστηκε χθες ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος προσπάθησε να βελτιώσει τις σχέσεις σχεδόν... όλων.

Ο Τριαντάφυλλος έχει αναλάβει ρόλο να «φτιάξει» την σχέση Μαριαλένας και Σάκη, καθώς θεωρούσε πως η 25χρονη κάνει ζήλιες στον 30χρονο επιχειρηματία και πρώην σύντροφό της κάτι που επηρεάζει και την ομάδα του. Οι δυο τους, πάντως, φαίνεται να τα είχαν βρει πριν επέμβει ο «Ντάφυ».

Μεταξύ άλλων ο... Ντάφυ σημείωσε με νόημα στη Μαριαλένα πως «εμείς όταν κερδίζεις έπαθλο, χαιρόμαστε υπερβολικά. Εσύ τον “πατερούλη μου” που πήγαμε στην ντίσκο, γιατί έκανες σκηνικό στον Σάκη και πήγαμε και ήμασταν σκυνθρωποί;».

«Εμείς χαιρόμαστε με τη χαρά σου και εσύ δεν χαίρεσαι με τη δική μας» πρόσθεσε ο Τραιντάφυλλος απευθυνόμενος στην Μαριαλένα.

Λίγο αργότερα, στην κάμερα του Survivor, η νεαρή παίκτρια θέλησε να ξεκαθαρίσει πως «ήταν άκυρος ο λόγος που τσακώθηκα με τον Σάκη. Είμαι πολύ χαρούμενη όταν κερδίζει έπαθλα».


Ο Τριαντάφυλλος συνέχισε να προσπαθεί να ενώσει. Εκτός από το ζευγαράκι Μαριαλένα-Σάκη πρότεινε να γίνει μια συζήτηση μεταξύ όλων ώστε να τα βρουν οι υπόλοιποι με τους Τζειμς και Νίκο και να μάθει και ο κόσμος γιατί γίνεται όλο αυτό.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!