GOSSIP

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ μας δείχνει τα... παχάκια που απέκτησε στην καραντίνα [εικόνες]

Τώρα που όλα δείχνουν πως οδεύουμε πια προς την άρση πολλών απαγορευτικών μέτρων που είχαν επιβληθεί λόγω της πανδημίας, πολλοί celebrities εμφανίζονται αποφασισμένοι να ξαναβρούν τον παλιό καλό εαυτό τους και να γίνουν ξανά όπως ήταν πριν την καραντίνα.

Την αρχή έκανε ο Will Smith, καθώς ο χολιγουντιανός σταρ, πριν από δύο μέρες, μας έδειξε μέσω Instagram πως επέστρεψε στο γυμναστήριο γιατί... στρουμπούλεψε στην καραντίνα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Will Smith (@willsmith)



Και το ίδιο έκανε και η 53χρονη Ελληνίδα ηθοποιός Κωνσταντίνα Μιχαήλ, η οποία φόρεσε ένα μαύρο εσώρουχο και ένα t shirt και μας έδειξε τα... παχάκια που απέκτησε τους τελευταίους μήνες, δηλώνοντας πως σκοπεύει να τα χάσει.


«Αυτό είναι το σώμα που «έφτιαξα» στην καραντίνα - σας το παρουσιάζω με παρρησία και κάποιο «ρούφηγμα»! Με αποφασιστικότητα να κόψω τις βραδινές ατασθαλίες και να εντείνω την άσκηση, ακολουθώ το παράδειγμα του @willsmith και σας βάζω «μάρτυρες» στην απόφασή μου να ... χάσω τα κιλά του εγκλεισμού και να μαυρίσω ( καλού- κακού)!» έγραψε στη λεζάντα η ηθοποιός.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!