TV BITS

Survivor: Καβγάς ξέσπασε χθες ανάμεσα στους Καρολίνα, Ελένη και Κόρο [βίντεο]

Γεμάτο εντάσεις, ήταν και το χθεσινό επεισόδιο του Survivor, όπου φάνηκε πως η κόντρα ανάμεσα στις δύο ομάδες (οι οποίες βέβαια σύντομα θα καταργηθούν) έχει φτάσει σε οριακό σημείο.

Τόσο η προχθεσινή νίκη των Μπλε, που κέρδισαν ένα πολυπόθητο έπαθλο φαγητού και βόλτα με δελφίνια, όσο και η χθεσινή νίκη των Κόκκινων στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας, και ειδικά ο τρόπος που πανηγύρισαν αυτές τις νίκες οι παίκτες προκάλεσαν μεγάλες εντάσεις.

Έτσι στην αρχή του χθεσινού επεισοδίου, είδαμε τους Κόκκινους να κάνουν παράπονα για τον τρόπο που πανηγύρισαν τη νίκη τους και στο προχθεσινό αγώνισμα και στο Κουίζ οι Μπλε και να εμφανίζονται αποφασισμένοι να πανηγυρίσουν και αυτοί έξαλλα την επόμενη νίκη τους.
.

Πράγματι οι Κόκκινοι κέρδισαν με σκορ 10 - 9 το χθεσινό αγώνισμα ασυλίας και επιστρέφοντας στην παραλία έδωσαν... σόου με τους πανηγυρισμούς τους.


Η ένταση δεν άργησε να ξεσπάσει αφού η Ελένη Χαμπέρη δεν μπόρεσε να κρύψει το πόσο ενοχλήθηκε με τους πανηγυρισμούς και είπε για την Καρολίνα Καλύβα ότι την τρίτη φορά καίγεται ενώ η ίδια ανέφερε ότι δεν υπάρχει λόγος να απολογηθεί για κάτι. Κάπου εκεί ήρθε σε σύγκρουση με τον Γιώργο Κόρομι λέγοντας του: «Έχεις δει το πρόσωπό του στον καθρέφτη όταν πανηγυρίζεις και τώρα μιλάτε για εμάς; Κόφτε το αυτό που κάνετε». Ο Κόρομι αντέδρασε έντονα με την τελευταία ατάκα της Καρολίνας: «Δεν μου έχει πει η μάνα μου κόφτε το και μου το λέει μια σπιθαμή με στιλάκι, όταν ξέρει όταν δεν είμαστε καλά. Δεν θέλω καν να απαντήσω, σέβομαι τις γυναίκες.» Στο τέλος η Ελένη δήλωσε ότι τον τελευταίο καιρό η Καρολίνα έτσι της φέρεται αλλά δεν θα της κάνει την χάρη.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!