GOSSIP

Πέθανε ο πατέρας της Adele που την είχε εγκαταλείψει όταν ήταν 3 ετών

O Mark Evans, ο πατέρας της διάσημης και πολυβραβευμένης τραγουδίστριας Adele έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 57 ετών, μετά από πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο.

Η είδηση κάνει το γύρο του κόσμου, μαζί όμως με αναφορές στις πολύ τεταμένες σχέσεις που είχε η τραγουδίστρια με τον πατέρα της.


Οι δυο τους είχαν κόψει κάθε επαφή τα τελευταία χρόνια και δεν είχαν μιλήσει καθόλου από το 2011.


Αιτία για αυτή την κακή σχέση πατέρα και κόρης στάθηκε αρχικά το γεγονός πως ο Evans εγκατέλειψε την οικογένειά του όταν η Adele ήταν μόλις 3 ετών. Στην πορεία η Adele κρατούσε επαφές με τον πατέρα της και τους γονείς του, αλλά και τον ετεροθαλή αδελφό της, μέχρι το 1999. Τότε ο πέθανε ο παππούς της Adele και ο Mark Evans μετά το θάνατο του πατέρα του έγινε αλκοολικός.

 Σε συνέντευξή του το 2013, ο πατέρας της Adele αποκάλυψε ότι έπασχε από καρκίνο του εντέρου. Τότε, ισχυρίστηκε ότι «ήθελε μόνο την κόρη του πίσω» μετά από χρόνια που δεν είχε μιλήσει μαζί της.

Σε άλλη συνέντευξή του ο Evans παραδέχτηκε ότι δεν ήταν καλός πατέρας για την κόρη του. «Έπινα καθημερινά δύο λίτρα βότκας και 7 ή 8 ποτήρια μπίρα. Αυτό γινόταν επί τρία χρόνια. Ο Θεός μόνο ξέρει πώς επέζησα» είπε, προσθέτοντας ότι ένιωθε «βαθιά ντροπιασμένος» για ότι είχε γίνει.

H Sun αναφέρει πως ο πατέρας της Adele ζούζε φτωχικά και εργάζονταν αρχικά ως υδραυλικός και στην πορεία ως ντελιβεράς στη Νότιο Ουαλία 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!