GOSSIP

Πανταζής: «Ο Τριαντάφυλλος, αν τον τσιγκλήσεις, μπορεί να σε προσβάλλει πάρα πολύ»

Πριν από λίγες εβδομάδες, ο δημοφιλής τραγουδιστής Λευτέρης Πανταζής, είχε αποκαλύψει με δηλώσεις του, πως κάποτε, πριν από αρκετά χρόνια, είχε εκνευριστεί πολύ με τον Τριαντάφυλλο, όταν είχαν συνεργαστεί και τώρα αποκάλυψε περισσότερες λεπτομέρειες για αυτό τον, άγνωστο για χρόνια, καβγά.

Ο Λευτέρης Πανταζής, μιλώντας σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή, είπε τα ακόλουθα για τον συνάδελφό του και νυν παίκτη του Survivor.

«Τον Τριαντάφυλλο τον είχα μαζί μου στα πρώτα του βήματα. Ήταν ένα παιδάκι γεμάτο ενέργεια. Στην αρχή δεν ήξερε να σέβεται τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες και κάπως… ξεπόρτιζε. Κάναμε μαζί ένα ντουέτο στην Αυστραλία και επειδή θύμωσε με τον ηχολήπτη, δεν βγήκε στη σκηνή να τραγουδήσει μαζί μου. Δεν υπάρχει σεβασμός εκεί. Θύμωσα πάρα πολύ και είπα στον μάνατζέρ του “σε παρακαλώ, όταν κατέβω να μην τον δω μπροστά μου”», είπε ο Λευτέρης Πανταζής.

Και συμπλήρωσε: «Ο Τριαντάφυλλος, αν τον τσιγκλήσεις, μπορεί να σε προσβάλλει πάρα πολύ. Μετά από πέντε λεπτά το ξεχνάει, σου ζητάει συγγνώμη, βάζει και τα κλάματα».

Τέλος, ανέφερε: «Μετά το Survivor, αν κρατήσει αυτό και βγούμε στην πίστα θα κάνει μεγάλη επιτυχία. Θέλει ένα τραγούδι και θα ξαναμπεί στα δρώμενα».

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!