TV BITS

Survivor: Ο Νίκος έμεινε χωρίς τον James και όλοι το σχολίασαν [βίντεο]

Η πρόσφατη οικειοθελής αποχώρηση του James Καφετζή είχε σαν αποτέλεσμα ο Νίκος Μπάρτζης να βρεθεί σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση.

Ο... αγρότης του Survivor, ήταν σχεδόν άφαντος στο χθεσινό επεισόδιο του  Survivor, μετά την αποχώρηση του κολλητού φίλου του, αφού δεν αγωνίστηκε για το έπαθλο επικοινωνίας, καθώς είχε ενοχλήσεις στα γόνατα.


Πριν το αγώνισμα όμως, είδαμε πως όλοι οι παίκτες πρόσεξαν την κακή ψυχολογία του Νίκου μετά την αποχώρηση του James και έκαναν τα δικά τους σχόλια, ενώ κάποιοι είπαν πως θα προσπαθήσουν να τον προσεγγίσουν.

«Η συνέχεια δεν ξέρω τι εξέλιξη θα έχει καθώς και ο Νίκος είναι τραυματισμένος. Έχει μείνει μόνος του γιατί ο James εδώ μέσα ήταν το άλλο του μισό. Ο ένας στήριζε τον άλλον» σημείωσε χαρακτηριστικά η Ελένη Χαμπέρη. «Τον ειδα αρκετά στεναχωρημένο, πως να μην είναι άλλωστε όταν φεύγει ο κολλητός του φίλος. Τον είδα ότι στεναχωρήθηκε πάρα πολύ και δεν ξέρω ποια θα είναι η πορεία του μες στο παιχνίδι. Δεν ξέρω αν θα αντέξει ο Νίκος” πρόσθεσε, με τη σειρά της, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

“Πολύ στενάχωρο όλο αυτό το γεγονός. Έβλεπα συνέχεια τον Νίκο, τον έχω έγνοια από χθες και είναι ράκος. Δεν ξέρω πως θα είναι μετά η ψυχολογία του. Στηριζόταν εντελώς πάνω στον James και είχε συνηθίσει να τον έχει” συμπλήρωσε η Καρολίνα Καλύβα.

 

Πάντως η Μαριαλένα σχολίασε και την πρόσφατη απόφαση του Νίκου να την αναδείξει ως υποψήφια για αποχώρηση.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!