GOSSIP

JLo & Ben Affleck: Οι αντιδράσεις των πρώην τους για αυτή την... επανασύνδεση

Τις τελευταίες μέρες, έχουν φουντώσει οι φήμες, πως η διάσημη τραγουδίστρια Jennifer Lopez, μετά την πρόσφατη διάλυση του αρραβώνα της με τον επίσης διάσημο παίκτη του μπέιζμπολ Alex Rodriguez, έχει βρεθεί ξανά στην αγκαλιά του πρώην συντρόφου της και πασίγνωστου χολιγουντιανού σταρ Ben Affleck.

To 2001 o Ben Affleck γνώρισε την Jennifer Lopez, οι δυο τους αρραβωνιάστηκαν το 2002, έγιναν ένα από τα διασημότερα ζευγάρια στον κόσμο, έπαιξαν μαζί και σε ταινία, αλλά τελικά χώρισαν το 2004.


Μετά και οι δυο παντρεύτηκαν τελικά με άλλους: η Lopez το 2004 παντρεύτηκε με τον τραγουδιστή και παραγωγό Mark Anthony με τον οποίο απέκτησε δίδυμα και χώρισε το 2014.


Ο δε Affleck το 2005 παντρεύτηκε τη χολιγουντιανή σταρ Jennifer Garner, απέκτησαν μαζί τρία παιδιά και χώρισαν το 2018 εν μέσω ενός άσχημου σκανδάλου για ερωτικό ειδύλλιο του Ben με τη γκουβερνάντα των παιδιών του.


Τώρα οι δυο τους συναντήθηκαν ξανά με αφορμή το πρόσφατο VaxLive concert και τα σενάρια πως είναι και πάλι ζευγάρι φούντωσαν αφού οι παπαράτσι τους εντόπισαν μαζί και σε ξενοδοχείο, είδαν τον Ben να πηγαίνει στο σπίτι της  JLo και είδαν και την JLo να μπαίνει στο αμάξι του Ben.


Φυσικά τα media έσπευσαν να δουν τις αντιδράσεις σε αυτή την πιθανή ερωτική επανασύνδεση τόσο του Alex Rodriguez, του επί σειρά ετών συντρόφου και αρραβωνιαστικού της Lopez με τον οποίο χώρισε μόλις τον περασμένο μήνα, όσο και της διάσημης ηθοποιού Jennifer Garner.

 

Ο Alex Rodriguez, καθόταν έξω απο ένα εστιατόριο του Miami, και όταν ρωτήθηκε απο το Page Six για το ποια είναι τα συναισθήματά του για το γεγονός, ο ίδιος είπε απλά “Go Yankees”.

 

O Alex ήταν σημαντικός παίκτης των New York Yankees – και δυνατός αντίπαλος της αγαπημένης ομάδας του Ben Affleck, τους Boston Red Sox.

 

Η δε Garner σύμφωνα με το E! αδιαφορεί πλέον εντελώς για την ερωτική ζωή του πρώην συζύγου της και διατηρεί καλές σχέσεις μαζί του καθώς μοιράζονται 3 παιδιά. «Θέλει μόνο το καλύτερο για τον Ben σχολίασε πηγή από τον φιλικό κύκλο της Garner. Το ίδιο δημοσίευμα δε τονίζει πως η Garner πρόσφατα τα ξαναβρήκε με τον πρώην σύντροφό της John Miller, με τον οποίο είχε χωρίσει πριν ένα περίπου χρόνο.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!