TV BITS

Survivor: Ο Τριαντάφυλλος κατάφερε και χθες να προκαλέσει εντάσεις [βίντεο]

Τελικά δεν υπάρχει επεισόδιο του Survivor, που ο τραγουδιστής Τριαντάφυλλος να μην καταφέρει να προκαλέσει κάποιες εντάσεις ή αντιδράσεις παικτών και το χθεσινό επεισόδιο του Survivor, δεν αποτελεί εξαίρεση.

Φυσικά και ο Τριαντάφυλλος σχολίασε την πρόσφατη οικειοθελή αποχώρηση του James Καφετζή και μάλιστα είπε στον Γιώργο Λιανό, πως δεν περίμενε αυτή την εξέλιξη και πως θεωρούσε πως ο James ήταν παίκτης για τελικό.



Ωστόσο ήταν μια ατάκα που πέταξε για τον Κόρο, αυτή που προκάλεσε αντιδράσεις.

Συγκεκριμένα ο τραγουδιστής ανέφερε ότι Γιώργος Κόρομι πρέπει να ζητήσει ευχαριστώ από τον James Καφετζή που αποχώρησε γιατί αν δεν έφευγε, θα αποχωρούσε ο ίδιος.

Φυσικά σε συζήτησή της η Μπλε ομάδα δεν συμφώνησε με αυτό το σκεπτικό και το βρήκαν πολύ κακό ενώ το γεγονός σχολίασε κι η Καρολίνα Καλύβα από την Κόκκινη ομάδα: «Αυτό που είπε ο Ντάφυ για τον Κόρο ότι πρέπει να ζητήσει ευχαριστώ από τον James για την παραμονή του στο παιχνίδι κι ότι του άδειασε την γωνιά, είναι ανεπίτρεπτο. Αν μου το έλεγε εμένα, μπορεί να τον είχα στραγγαλίσει εκείνη την ώρα, να τον έθαβα μέσα στη γη να ισιώσει.». Ο Γιώργος Ασημακόπουλος κι ο Ηλίας Μπόγδανος δεν μπόρεσαν παρά να συμφωνήσουν, λέγοντας ότι δεν είναι καθόλου όμορφο αυτό που έκανε

 

.

 

Όμως και το γεγονός πως και χθες δεν θέλησε να αγωνιστεί επικαλούμενος ενοχλήσεις, χωρίς όμως να έχει σχετική ιατρική οδηγία, προκάλεσε αντιδράσεις, αφού η ομάδα του έπρεπε να υποστεί ποινή και τελικά έχασε με σκορ 10 -5 στο έπαθλο επικοινωνίας.

 

Μάλιστα ούτε ο Γιώργος Ασημακόπουλος μπόρεσε να αγωνιστεί χθες και είπε πως ο Τριαντάφυλλος προσπάθησε να τον κάνει να αισθανθεί άσχημα για αυτό

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!