GOSSIP

H Stefania με ένα νέο βίντεο ζητά τη στήριξη των Ελλήνων του εξωτερικού

Η Στεφανία Λυμπερακάκη που εκπροσωπεί την Ελλαδα, με το τραγούδι Last Dance, στον φετινό 65ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, ετοιμάζεται πυρετωδώς για τον Ημιτελικό και ελπίζει να κερδίσει την πρόκριση.

Και η αλήθεια είναι πως μάλλον θα το πετύχει, αφού μετά και τις τεχνικές πρόβες, η Ελλάδα, σύμφωνα με τις εταιρείες στοιχημάτων φαίνεται να έχει καταφέρει να μπει πλέον στην τελική δεκάδα, ενώ η Κύπρος, πλέον φιγουράρει στην 7η θέση, στη λίστα με τα προγνωστικά για το μεγάλο τελικό που θα γίνει στις 22 του μήνα στο Ρότερνταμ.


Η Στεφανία, κάνει ό,τι μπορεί για να πετύχει το στόχο της και έτσι, όντας και η ίδια ομογενής, αφού γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ολλανδία, θέλησε να ζητήσει τη στήριξη των Ελλήνων του εξωτερικού και το έκανε με ένα νέο βίντεο.

Για να μπορέσουν οι Έλληνες του εξωτερικού να ψηφίσουν τη Stefania τη βραδιά του Β’ Ημιτελικού στις 20 Μαϊου, θα πρέπει να διαμένουν σε χώρα που συμμετέχει σε αυτόν (δείτε ποιες συμμετέχουν εδώ!) καθώς και σε μια από τις Γαλλία, Ηνωμένο Βασίλειο και Ισπανία που ψηφίζουν σε αυτόν. Και εφόσον είμαστε στον Μεγάλο Τελικό, μπορούν να ψηφίσουν Ελλάδα από οποιαδήποτε από τις υπόλοιπες 38 χώρες που συμμετέχουν στη Eurovision 2021! Αρκεί να παρακολουθήσουν το διαγωνισμό από την τηλεόραση κάθε χώρας που τον μεταδίδει και να ψηφίσουν στα τηλεφωνικά νούμερα που θα εμφανισθούν στους δέκτες τους!


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!