GOSSIP

Δείτε ποιο ήταν το πρώτο πράγμα που έκανε o James στο Instagram μετά το Survivor

Αναμφίβολα, ένα από τα κυρίαρχα πρόσωπα των ημερών είναι ο James Καφετζής, που με την πρόσφατη οικειοθελή αποχώρησή του από το Survivor, προκάλεσε μεγάλο χαμό στα social media.

Ο ίδιος, πλέον έχει πρόσβαση στα social media, μετά από μήνες που δεν είχε καμία επαφή με τους οικείους του και τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης και πλέον σίγουρα έχει μια εικόνα για το χαμό που γίνεται φέτος με το Survivor και τον ίδιο.


Ο διοργανωτής boat parties από τη Ρόδο, λέγεται πως πιθανά θα βρεθεί πίσω στην Ελλάδα, αύριο Σάββατο και πολλοί είναι αυτοί που περιμένουν πως και πως την επιστροφή του 24χρονου στην πατρίδα του, ενώ οι φαν του, περιμένουν να δουν τι έχει να πει για το Survivor.


Ο ίδιος, προς το παρόν, δεν έκανε καμιά ανάρτηση στα social media, αλλά το πρώτο πράγμα που έσπευσε να κάνει στο Instagram, ήταν να τικάρει ως "verified" το λογαριασμό του, αφού προφανώς διαπίστωσε πως όσο ο ίδιος ήταν στον Άγιο Δομίνικο έχουν... ξεφυτρώσει αναρίθμητα fake accounts με το όνομά του, αλλά και λογαριασμοί που δημιούργησαν οι φαν του.

 

Αυτή είναι η τελευταία ανάρτηση που είχε κάνει στο Instagram πριν από 22 εβδομάδες!


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by James Kafetzis(@jamie.kaf)

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!