GOSSIP

Πολλοί κατάλαβαν ποια Ελληνίδα ζήλεψε αυτές τις νέες πόζες της Kylie Jenner

Η διαβόητη Kylie Jenner, στα 23 της χρόνια, έχει γίνει δισεκατομμυριούχος, αφού έχει αποδείξει πως ξέρει πως μέσω social media να προκαλεί πάντα χαμό με τις αναρτήσεις της και έχει... βάλει τα γυαλιά, ακόμα και στην αδελφή της Kim Kardashian, αφού η Kylie μετρά περίπου 12 εκατομμύρια followers παραπάνω στο Instagram, σε σύγκριση με την Kim.

Και για να διατηρήσει αυτή την πρωτιά, η Kylie, φροντίζει συχνά να... παλαβώνει τους 233 εκατομμύρια followers της με τις σέξι πόζες που ανεβάζει και μάλλον έχει βρει πολλές επίδοξες αντιγραφείς σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη, ακόμα και στην Ελλάδα.


Έτσι πριν από λίγες ώρες (από τη στιγμή που γράφονταν αυτές οι γραμμές) η Kylie Jenner, παλάβωσε ξανά το Instagram αναρτώντας μια σειρά από πόζες της με ένα ασημί λαμέ μπικίνι, ενώ η ίδια βρίσκεται σε σκάφος και τα likes πέφτουν βροχή.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie (@kyliejenner)


Μόλις δύο ώρες μετά την αρχική ανάρτηση της Kylie, μια Ελληνίδα, η οποία επίσης εντυπωσιάζει με τον αριθμό followers που έχει στο Instagram, ανέβασε και αυτή πόζες της με ασημί - λαμέ μπικίνι πάνω σε σκάφος, αλλά στη Μύκονο.


Ο λόγος φυσικά για την Ιωάννα Τούνη, την πρώην παίκτρια του My Style Rocks, που προφανώς είναι μεγάλη φαν της Kylie και την αντιγράφει ασύστολα!


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!