TV BITS

Υγιαίνετε: Το ερχόμενο Σάββατο η εκπομπή θα έχει θέμα το διαβήτη

Υγεία! Το πρώτο πράγμα που θα ευχηθούμε στα αγαπημένα μας πρόσωπα. Μπορεί ως άνθρωποι όλοι να διαφέρουμε, αλλά όλοι έχουμε κάτι κοινό: το σώμα μας και δυστυχώς, σε αύτη τη ζωή, έχουμε μόνο ένα. Και η υγεία είναι το επίκεντρο της εκπομπής Υγιαίνετε με τη Μαρία Κάνθερ, που προβάλλεται κάθε Σάββατο στο ΣΙΓΜΑ.

Σε αυτήν εδώ την όμορφη παρέα που θα φτιάξουμε εδώ μαζί σας, θα μάθουμε πως λειτουργεί, τι φροντίδα χρειάζεται, και εσωτερικά και εξωτερικά, φιλοξενώντας γιατρούς, όλων των ειδικοτήτων και όχι μόνο,  καθώς και απλούς ανθρώπους που έχουν περάσει από δύσκολα μονοπάτια σε ότι αφορά την υγεία.

 

Το Σάββατο 22/5 στις 13:50 στο ΣΙΓΜΑ, η εκπομπή έχει θέμα τον ΔΙΑΒΗΤΗ

 

Σε αυτή την εκπομπή θα γνωρίσουμε καλύτερα έναν κύριο που δεν θα τον θέλαμε για επισκέπτη στη ζωή μας, αλλά, αν ήδη κάθεται στο σαλόνι μας, ήρθε η ώρα να περιορίσουμε τη δράση του και το πόσο επηρεάζει την καθημερινότητά μας.

 

Ο μπλε κύκλος είναι σύμβολό του και χαρακτηρίζεται ως ύπουλος εχθρός. Στην εκπομπή που θα παρακολουθήσουμε το Σάββατο 22/5 θα δούμε πως μπορούμε να χειριστούμε τον Διαβήτη.

 

Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας ο διαβήτης είναι συχνότερος στον ανεπτυγμένο κόσμο (ιδιαίτερα ο διαβήτης τύπου 2) και φαίνεται ότι συνδέεται άμεσα με τον λεγόμενο δυτικό τρόπο ζωής που περιλαμβάνει τη διαβίωση στα μεγάλα αστικά κέντρα, τον ανθυγιεινό τρόπο διατροφής και την καθιστική ζωή. Αποτελεί μια από τις κύριες αιτίες θανάτου παγκοσμίως.

Μαζί μας ο Δρ. Πόλυς Ευρυπίδου παθολόγος – διαβητολόγος.

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!