GOSSIP

Eurovision 2021: Εκτός τελικού ο Duncan Lawrence - Κόλλησε κορωνοϊό

Ο Duncan Lawrence ήταν ο νικητής του τελευταίου διαγωνισμού της Eurovision, που έφερε τη νίκη στην Ολλανδία και φυσικά οι διοργανωτές του φετινού διαγωνισμού είχαν προγραμματίσει μια σπέσιαλ εμφάνιση του Ολλανδού καλλιτέχνη για τη βραδιά του μεγάλου τελικού, αλλά αυτή δεν θα γίνει λόγω πανδημίας.

Ο Duncan Lawrence, το 2019 είχε κερδίσει τον 64ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision με το κομμάτι "Arcade". 


Και φέτος οι Ολλανδοί διοργανωτές είχαν αναγγείλει πως ο Duncan θα συμμετείχε στον τελικό ως guest και μάλιστα θα παρουσίαζε και ένα νέο μουσικό κομμάτι.


Ωστόσο ο Duncan κόλλησε κορωνοϊό και έτσι δεν θα εμφανιστεί στον τελικό ή τουλάχιστον δεν θα τον δούμε να ανεβαίνει στη σκηνή του Ahoy arena στο Ρότερνταμ, αφού οι διοργανωτές τηρούν αυστηρά πρωτόκολλα για την πανδημία.


Ο τραγουδιστής αρχικά είχε εμφανιστεί αρνητικός σε τεστ που έκανε την περασμένη Δευτέρα, αλλά μετά εμφάνισε ήπια συμπτώματα και τελικά βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, όπως ανακοίνωσε η EBU.

Ο εκτελεστικός παραγωγός της EBU, Sietse Bakker εξέφρασε την απογοήτευσή του για την εξέλιξη αυτή και ευχήθηκε γρήγορα ανάρρωση στον τραγουδιστή.

Από τις 6 Απριλίου, έχουν πραγματοποιηθεί περίπου 24.400 τεστ σε τεχνικούς, εθελοντές, καλλιτέχνες, μέλη αποστολών και δημοσιογράφους. Από αυτά, 16 ήταν θετικά -0,06%-.

Μάλιστα και η συμμετοχή της Ισλανδίας επλήγη από COVID-19 αυτή τη βδομάδα ωστόσο διαγωνίστηκε κανονικά χθες στον Β΄Ημιτελικό με την προβολή βίντεο από τη δεύτερη πρόβα που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα. Η Ισλανδία επίσης προκρίθηκε στον τελικό αλλά πιθανά δεν θα εμφανιστεί live.

Αξίζει δε να σημειωθεί πως στο χθεσινό Β'΄Ημιτελικό οι διοργανωτές έδειξαν το τρέιλερ για το τι θα δούμε τη βραδιά του τελικού και φυσικά υπήρχε και ο Duncan στις ανακοινώσεις.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!