MEN'S GUIDE

Ο Νίκος Οικονομόπουλος υιοθέτησε το πιο hot hair look του φετινού καλοκαιριού

Ο 36χρονος Νίκος Οικονομόπουλος, που θεωρείται ένας από τους πιο γοητευτικούς τραγουδιστές του ελληνικού πενταγράμμου, αποφάσισε να ανανεώσει το hair look του και υιοθέτησε ένα από τα μεγαλύτερα trends του φετινού καλοκαιριού, που αξίζει να το τολμήσει και εσύ.

Την περίοδο των lockdowns εξαιτίας της πανδημίας, είχαν γίνει μόδα τα... buzz cuts με πολλούς να ξυρίζουν εντελώς τα κεφάλια τους, λόγω απουσίας μπαρμπέρηδων και άλλους να αφήνουν πλούσια μούσια, μουστάκια και να αποκτούν μακριά ατίθασα μαλλιά.


Τώρα όμως που... αχνοφαίνεται η ελευθερία, ένα από τα μεγαλύτερα hair trends για το φετινό καλοκαίρι είναι τα wet looks  και μάλιστα με... χαίτη. 


Έτσι ο δημοφιλής τραγουδιστής, που είχε αφήσει τα μαλλιά του να μακρύνουν το προηγούμενο διάστημα, έκανε μια νέα φωτογράφηση για το εξώφυλλο του νέου single που σύντομα θα κυκλοφορήσει και παράλληλα μας έδειξε το νέο wet hair look του με χαίτη το οποίο του πάει πολύ.


Αν πάλι ανήκετε σε αυτούς που... ξύρισαν τα κεφάλια τους προηγούμενους μήνες μην ανησυχείτε αφού τα wet looks με άφθονο ζελέ, είναι φέτος το καλοκαίρι στη μόδα και σε πιο κοντά μαλλιά.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!