GOSSIP

Η Βάνα Μπάρμπα στηρίζει ξανά δημόσια τους Κιμούλη και Φιλιππίδη

Η γνωστή ηθοποιός Βάνα Μπάρμπα, από τη στιγμή που ξέσπασε ο σάλος με τις καταγγελίες για βίαιη συμπεριφορά και σεξουαλική παρενόχληση κατά των Γιώργο Κιμούλη και Πέτρου Φιλιππίδη, έχει επανειλημμένα τοποθετηθεί δημόσια υπέρ και των δύο συναδέλφων της και συνεχίζει να το κάνει ακόμα και μετά την άσκηση ποινικής δίωξης κατά του Φιλιππίδη. 

Μάλιστα κάποες από τις σχετικές δημοσιεύσεις που έχει κάνει η ηθοποιός στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook για τον Πέτρο Φιλιππίδη, έχουν προκαλέσει πολλές αντιδράσεις, αλλά η ίδια τώρα παραχώρησε νέα συνέντευξη στο περιοδικό YOU και υπερασπίζεται με θέρμη ψυχής τον Πέτρο Φιλιππίδη, αλλά και τον Γιώργο Κιμούλη. 

«Πήρα εγώ η ίδια τηλέφωνο τον Πέτρο και μιλήσαμε και μου είπε κάποια πράγματα. Υπερασπίζομαι με θέρμη ψυχής και τον Φιλιππίδη και τον Κιμούλη και θα υπερασπιστώ οποιονδήποτε αύριο πιθανόν ακούσει κάτι άσχημο να λέγεται γι’ αυτόν. Εγώ δεν είπα να μην πάει να δικαστεί. Είπα εγώ να αφήσετε μικρά ή μεγάλα ονόματα χωρίς να πάνε στα δικαστήρια; Γιατί μου προσάπτουν ένα σωρό βλακείες; Δεν κατάλαβα.», ανέφερε.

Όσο για τη σύζυγο του Πέτρου Φιλιππίδη, σχολίασε: «Μεγάλος σεβασμός στην Ελπίδα Φιλιππίδη, πραγματικά σεβασμός. Είναι μια γυναίκα που αυτή τη στιγμή περνά δύσκολα. Εδώ φαίνεται και το μεγαλείο της. Της υποβάλλω τα σέβη μου, την εκτίμησή μου και γιατί πιάνει το χέρι του άντρα της και γιατί δείχνει ότι η αγάπη μπορεί να συγχωρεί και να προχωρά. Δόλος δε ξέρω αν υπάρχει και ούτε εγώ είμαι αυτή που θα το κρίνει. Δεν είμαι ούτε υπερασπιστική γραμμή του κ. Φιλιππίδη, ούτε ο δικηγόρος για να γνωρίζω».

Η Βάνα Μπάρμπα τόνισε πως οι δύο ηθοποιοί είναι τα είδωλα της και ανέφερε πως οι καταγγέλουσες ίσως έκαναν κάποιο λάθος: «Δε θέλω να με πάρει κανείς τηλέφωνο και να μιλήσω σε κανέναν. Στηρίζω με μεγαλύτερη συναισθηματική φόρτιση τον κ. Φιλιππίδη και τον κ. Κιμούλη, γιατί είναι τα είδωλα μου. Τους θαυμάζω σαν ηθοποιούς. Ίσως τα κορίτσια να έκαναν κάποιο λάθος. Πιθανόν από την αδυναμία που έχουν και αυτές υποσυνείδητα».

 

Οργισμένη ήταν η αντίδραση της ηθοποιού Πηνελόπης Πιτσούλη σε αυτές τις δηλώσεις της Μπάρμπα

Με τηλεφωνική της παρέμβαση, σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή η ηθοποιός Πηνελόπη Πιτσούλη είπε τα εξής:

«Ειδωλολάτρες υπήρχαν πάντα. Είναι δικαίωμα της να έχει είδωλα αυτούς τους ανθρώπους. Δεν αμφισβητεί κανείς το ταλέντο αυτών τον ανθρώπων, αλλά τις πράξεις τους. Ζούμε σε χώρα δημοκρατική και ο καθένας έχει δικαίωμα να υπερασπίζεται κάποιους. Εγώ ως μάνα που έχω μία κόρη, ως γιαγιά που έχω δύο εγγονές και ως νύφη υπερασπίζομαι όλες αυτές τις γυναίκες που κατήγγειλαν αυτές τις πράξεις. Δεν ξύπνησαν ένα πρωί και είπαν εμείς θα καταστρέψουμε αυτούς τους ανθρώπους για Χ λόγους. Θα είμαι πάντα με το δίκιο του καταπιεσμένου, του προδομένου.

Δεν μπορώ να βγω να δηλώσω ότι θαυμάζω κάποιους ανθρώπους και είναι είδωλά μου, κάποιοι άνθρωποι που κατηγορούνται για πολύ κακές πράξεις. Όσο για την κ. Φιλιππίδη είναι πολύ λογικό να υπερασπιστεί τον άντρα της. Και εγώ είμαι 56 χρόνια παντρεμένη, αν κάνει κάτι ο Γιωργάκης μου κάνει κάτι, θα είμαι με το μέρος του Γιωργάκη. Όχι αν βιάσει καμία, τότε θα είμαι με όλους τους άλλους και θα τον δείρω».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!