GOSSIP

Η 'Ελενα Παπαρίζου με μια ατάκα απάντησε σε όσους σχολιάζουν τα κιλά της

Η δημοφιλής τραγουδίστρια, σε νέα τηλεοπτική εμφάνισή της, φρόντισε να απαντήσει με το δικό της μοναδικό τρόπο, σε όσους σχολιάζουν το βάρος της και την εμφάνισή της.

Λίγες μέρες μετά την εμφάνιση της στο Ρότερνταμ και στην Eurovision 2021, η δημοφιλής τραγουδίστρια αναφέρθηκε με θάρρος και τόλμη σε όσους σχολίασαν αρνητικά τα κιλά και την ευρύτερη εξωτερική της εμφάνιση.

Θυμίζουμε πως μετά την guest εμφάνισή της στον τελικό, στα social media έγινε χαμός από αρνητικά σχόλια για τα κιλά της Έλενας και μάλιστα αυτό το απίστευτο body shaming προκάλεσε την οργή πολλών άλλων ceebrities όπως της Ελεωνόρας Μελέτη.

Η ίδια η Έλενα, χθες βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και αναφέρθηκε και στο ντόρο που προκάλεσαν τα κιλά της.

Πιο συγκεκριμένα, μέσα σε όλα, η Έλενα Παπαρίζου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «Θες να σου πω την αλήθεια; Να σου πω ακριβώς πως νιώθω; Στεναχωρήθηκα τόσο πολύ που χθες πήγα και έφαγα ένα μπέργκερ».

«Συγνώμη αλλά δεν μπορώ να ασχοληθώ περισσότερο με αυτό το πράγμα. Είναι κρίμα να ασχολούμαστε με λάθος πράγματα στη ζωή μας» πρόσθεσε η τραγουδίστρια 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!