GOSSIP

Γέννησε η Μαρία Ηλιάκη: Οι πρώτες δηλώσεις του ευτυχισμένου μπαμπά [βίντεο]

Το πρώτο της παιδί, ένα υγιέστατο κοριτσάκι, έφερε στον κόσμο το μεσημέρι της Δευτέρας, η Μαρία Ηλιάκη.

Η παρουσιάστρια πέρασε την περίοδο της εγκυμοσύνης της στην Ελβετία για να είναι με τον σύντροφό της και γυναικολόγο, Στέλιο Μανουσάκη.

Γέννησε με προγραμματισμένο τοκετό και με καισαρική στην κλινική που εργάζεται ο σύντροφός της, στη Ζυρίχη. Το ζευγάρι είναι μαζί τρία χρόνια έχουν όμως πολύχρονη γνωριμία που τελικά εξελίχθηκε σε σχέση και πλέον διανύουν την πιο ευτυχισμένη περίοδο στη ζωή τους ολοκληρώνοντας την ευτυχία τους με ένα μωρό.

Σήμερα το πρωί, η Κατερίνα Καραβάτου, στενή φίλη της Μαρίας Ηλιάκη, αναφέρθηκε συγκινημένη στη χαρμόσυνη είδηση μέσα από την εκπομπή της, ενώ για πρώτη φορά μίλησε τηλεοπτικά και ο σύντροφος της Μαρίας Ηλιάκη, Στέλιος Μανουσάκης.

Αρχικά, η Κατερίνα Καραβάτου περιέγραψε με δάκρυα στα μάτια την τελευταία τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν την Κυριακή.

Συναισθηματικά φορτισμένη είπε: «Τις τελευταίες ημέρες ζω μεγάλες συγκινήσεις, άλλες καλές και άλλες όχι. Προσπαθώ να παραμένω ψύχραιμη. Άλλες φορές τα καταφέρνω και άλλες όχι. Η Κυριακή ήταν μια μέρα που δε κατάφερα να παραμείνω ψύχραιμη γιατί αργά το απόγευμα μίλησα με τη Μαρία μου για τελευταία φορά με facetime πριν γίνει μαμά και ήταν πολύ συγκινητικό, σας το λέω αλήθεια. Ήταν με τον Στέλιο στο σπίτι τους και ήταν πολύ ευτυχισμένη και ήταν χαρούμενη πολύ. Είχα πάει την προηγούμενη μέρα στο κομμωτήριο για να τη δει η κόρη της όμορφη. Είναι η πιο όμορφη μαμά που έχω δει ποτέ. Έχω ταχυπαλμία τώρα που σας μιλάω. Η δεσποινίδα Μανουσάκη γεννήθηκε χθες στις 2 το μεσημέρι, είναι υγιέστατη, είναι μια κούκλα. Η Μαρία λέει ότι έχει πάρει τα χείλια της αλλά εγώ πιστεύω ότι μοιάζει στον μπαμπά της, αυτόν τον υπέροχο τύπο που άλλαξε τη ζωή της Μαρίας μας.»

Στην συνέχεια στην τηλεφωνική γραμμή βγήκε ο Στέλιος Μανουσάκης ο οποίος περιέγραψε τις μοναδικές στιγμές που ζουν από χθες.

Δείτε τα όσα είπε στον αέρα της εκπομπής:

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!