GOSSIP

Πρώην κορίτσι του James Bond μετανιώνει πικρά για τα fillers χειλιών

Η 78χρονη σήμερα Σουηδέζα ηθοποιός (και τραγουδίστρια) Britt Ekland που υπήρξε σύζυγος του αείμνηστου Peter Sellers, σύντροφος του Rod Stewart  και μια από τις καλλονές που είδαμε στο πλευρό του πράκτορα 007, σε νέα συνέντευξή της μιλά για τα fillers που έκανε στα χείλη της και το πως αυτή η αισθητική επέμβαση κατέστρεψε το πρόσωπό της.

Η Britt όταν εμφανίστηκε στην James Bond ταινία «Ο άνθρωπος με το χρυσό πιστόλι» το 1974, είχε γίνει διάσημη καλλονή της εποχής και εργάζονταν παράλληλα και ως μοντέλο.


Όμως στην ηλικία των 50 ετών, αποφάσισε να κάνει στο Παρίσι μια αισθητική επέμβαση στα χείλη της, τα γνωστά lip fillers και σε νέα συνέντευξή της στο περιοδικό Platinum μιλάει για το πως αυτή η επέμβαση κατέστρεψε το πρόσωπό της.
«Όλοι έχουν δικαίωμα να κάνουν αυτήν την επιλογή [της πλαστικής χειρουργικής]. Εγώ τα έκανα όλα αυτά στα 50 μου αλλά δεν θα το έκανα ξανά. Δεν έχω καμία επιθυμία πια να δείχνω διαφορετική απ' ό,τι είμαι», είπε η Britt.


H Daily Mail, που αναδημοσιεύει αποσπάσματα από αυτή τη συνέντευξη, αναφέρει πως η ηθοποιός είχε κλείσει ραντεβού με έναν γιατρό στο Παρίσι για να μεγαλώσει τα χείλια της. Αντί όμως για τη διακριτική αύξηση του μεγέθους τους που περίμενε, ο γιατρός της έκανε πολλές ενέσεις στο περίγραμμα των χειλιών της με Articol, λέγοντάς της ότι είναι ένα «νέο υλικό που χρησιμοποιούν οδοντίατροι».

Μια ειδικός στην αισθητική χειρουργική που επικαλείται η βρετανική εφημερίδα, τονίζει πως το Articol είναι ένα κολλαγόνο ζωικής προέλευσης που ήταν «της μόδας» για ένα μικρό διάστημα τη δεκαετία του '90 ως filler και διογκωτικό χειλιών. Ως αισθητική θεραπεία πρώτης γενιάς, η χρήση του σήμερα θεωρείται αρκετά ριψοκίνδυνη. Στο Ηνωμένο Βασίλειο χρησιμοποιείται σπάνια, ενώ η ουσία δεν έλαβε ποτέ έγκριση στις ΗΠΑ. «Τα αποτελέσματά του είναι μόνιμα. Σήμερα, οι περισσότεροι γιατροί δεν θέλουν να το χρησιμοποιούν», αναφέρει στην εφημερίδα η ειδικός.


Ανακαλώντας στη μνήμη της την εμπειρία που τη «σημάδεψε» η Britt Ekland εξηγεί ότι αισθάνθηκε πως είχε καταστρέψει το πρόσωπό της. Πλέον δηλώνει ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα που γερνάει και δεν έχει καμία πρόθεση να προσπαθήσει να επιβραδύνει τη διαδικασία. «Πλέον νιώθω πολύ καλά με τον εαυτό μου... Όλοι μας γερνάμε, είναι ανούσιο να παραπονιέται κανείς για αυτό ή να εύχεται να μη συνέβαινε. Όλοι πηγαίνουμε προς την ίδια κατεύθυνση και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα για αυτό. Το σημαντικό είναι να φροντίζεις τον εαυτό σου καθ' όλη τη διάρκεια της διαδρομής».



H Britt πραάλληλα αναφέρει πως για σχεδόν δύο δεκαετίες μετά από την "αποτυχημένη" αισθητική επέμβαση στο Παρίσι υποβαλλόταν συχνά σε απίστευτα επώδυνες ενέσεις κορτικοστεροειδών, προσπαθώντας να «λιώσει» το Articol. Αργότερα, η Ekland πήγε σε έναν άλλον γιατρό για να «αφαιρέσει τα πάντα» και παραδέχτηκε σε συνέντευξή της στην εκπομπή Loose Women ότι οι επεμβάσεις ήταν ένα φρικτό λάθος:  «Κατέστρεψαν την εμφάνισή μου και το πρόσωπό μου. Ήταν το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου... Όταν κοιτάω φωτογραφίες του εαυτού μου πριν από την επέμβαση, συνειδητοποιώ πλέον ότι ήμουν πολύ όμορφη. Τώρα το βλέπω, όμως εκείνη την περίοδο δεν το έβλεπα».



 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!