TV BITS

Καλό Μεσημεράκι: Η Σπυροπούλου μίλησε για τον "Αγρότη" και για το... γάμο της

Αν και εδώ και αρκετό καιρό ακούγονταν πως η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, σχεδιάζει το τηλεοπτικό comeback της ως παρουσιάστρια, αναλαμβάνοντας να παρουσιάζει τη προσεχή σεζόν το ριάλιτι "Αγρότης Μόνος Ψάχνει" η ίδια μόλις σήμερα το είπε επίσημα και το έκανε στην εκπομπή Καλό Μεσημεράκι του Νίκου Μουτσινά.

Η... Queen Dina όπως όλοι την αποκαλούν μετά τη συμμετοχή της στο Survivor, εισέβαλε στα πλατό της εκπομπής ως...  Barbie και μίλησε για τα επαγγελματικά πλάνα της και τη σχέση της: «Δεν έχω πει στον κόσμο ότι θα ξεκινήσω πια το “Αγρότης μόνος ψάχνει”. Είπα να παρουσιάσω κάτι. Πρέπει να είμαστε αντίστοιχοι των περιστάσεων και δεν θα βγαίνω με τουαλέτα», είπε με χιούμορ η Κωνσταντίνα και πρόσθεσε: «Πήρα τον χρόνο μου και πρέπει να επανορθώσω. Έχω πολύ κέφι και όρεξη και μου έχει λείψει πολύ η επαφή με τον κόσμο. Γενικώς ότι έχω κάνει μέχρι στιγμής είναι διαφορετικά. Θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο και τώρα γίνονται τα casting στους αγρότες. Θα είναι στην prime time. Καλούμαι να ζευγαρώσω τα παιδιά. Θα είναι στη φάρμα τους και στο αγρόκτημά τους και θα ταξιδέψουμε σε όλη την Ελλάδα», ανέφερε η παρουσιάστρια και ξεκαθάρισε ότι θα υπάρχει μια διαδικασία συγκεκριμένη για να επιλεγεί η κοπέλα που θα κερδίσει τον εκάστοτε αγρότη, ενώ συμπλήρωσε: «Θα γίνει και μια άλλη εκπομπή».

Ωστόσο, αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο και το ενδεχόμενο να παντρευτούν, με την ίδια να ξεκαθαρίζει ότι δεν έχει δεχτεί πρόταση γάμου: «Η προσωπική μου ζωή έχει πάρει τον δρόμο της. Τώρα τον Ιούλιο ή Αύγουστο δεν προλαβαίνω να παντρευτώ. Δεν μου έχει κάνει πρόταση γάμου ο σύντροφός μου. Όλα στην ώρα τους. Η συντροφικότητα μας έδεσε στην καραντίνα. Η σχέση μου είναι εκεί».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!