GOSSIP

Η Μαρία Ηλιάκη ανέβασε βίντεο μέσα από το μαιευτήριο

"Μάνα πια" έγραψε η Μαρία Ηλιάκη στο βίντεο που ανέβασε σε Instagram story και έκανε τις πρώτες δηλώσεις της μετά τη γέννα.

Η παρουσιάστρια το μεσημέρι της Δευτέρας έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, καρπό του έρωτά της από τον σύντροφό της Στέλιο Μανουσάκη.

Η Μαρία Ηλιάκη γέννησε με προγραμματισμένο τοκετό και καισαρική στην κλινική που εργάζεται ο Στέλιος Μανουσάκης στη Ζυρίχη και μέχρι στιγμής αυτό που έχει γίνει γνωστό είναι πως το μωράκι γεννήθηκε 3 κιλά και 500 γραμμάρια.

Από την ώρα που έγινε γνωστό πως η Μαρία γέννησε στην Ελβετία, πολλοί από τους διαδικτυακούς της φίλους έσπευσαν να της ευχηθούν για την πριγκίπισσά της.

Πριν από λίγη ώρα, η ίδια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικά βίντεο και ευχαρίστησε όλους αυτούς που της έστειλαν μηνύματα, ενώ περιέγραψε και τα συναισθήματά της.

«Αυτή είναι η πρώτη καλησπέρα που σας λέω σαν μάνα πια. Μάνα! Απίστευτο μου φαίνεται. Θέλω να σας ευχαριστήσω για τα μηνύματά σας, έχει μπλοκάρει το κινητό από τις ευχές. Δεν έχω προλάβει να απαντήσω σε όλους, ούτε έχω προλάβει να τα διαβάσω όλα. Σας ευχαριστώ όμως πάρα πολύ γιατί είναι πολλές οι ευχές. Σήμερα είναι η πρώτη μέρα που έκανα μπάνιο. Όσοι έχετε κάνει χειρουργείο ξέρετε τι σημαίνει να κάνεις μπάνιο μετά από το χειρουργείο. Άλλος άνθρωπος. Η κατάσταση είναι εκτάκτου ανάγκης. Πολλά τα συναισθήματα, ανάμεικτα. Τομές, θηλασμοί, δεν, απόγνωση αλλά και μεγάλη ευτυχία παράλληλα. Αν δείτε τι παιδί έχω κάνει. Δεν μπορείτε να καταλάβετε. Ε τρελή. Δεν το πίστευα ότι θα συμβεί σε εμένα αυτό», είπε η Μαρία Ηλιάκη.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!