GOSSIP

H Madonna γιόρτασε τα 90α γενέθλια του μπαμπά της [βίντεο]

Τον ερχόμενο Αύγουστο η Madonna θα γιορτάσει τα 63α γενέθλιά της και τώρα γιόρτασε τα 90α γενέθλια του πατέρα της Silvio Ciccone και με ένα βίντεο που ανέβασε στα social media εξέφρασε την αγάπη της για τον μπαμπά της και μας έδειξε πως πέρασαν οικογενειακά τα γενέθλιά του.

Η βασίλισσα της ποπ είναι πλέον μητέρα έξι παιδιών, αφού έχει αποκτήσει δύο βιολογικά παιδιά (την κόρη της Lourdes και το γιο της Rocco - καρπός του γάμου της με τον Guy Ritchie) ενώ έχει υιοθετήσει τέσσερα ακόμη παιδιά (το γιο της David τις κόρες Mercy, Stelle και Estere).


Οι σχέσεις της Madonna με τον πατέρα της Silvio Ciccone  φαίνεται πως είναι πολύ καλές εδώ και πολλά χρόνια αν και κάποτε ήταν τεταμένες.


Συγκεκριμένα, όταν η μητέρα της Madonna πέθανε ο πατέρας της έκανε ένα νέο γάμο και η νεαρή τότε Madonna είχε αντιδράσει άσχημα και για σχεδόν 15 χρόνια οι επαφές τους ήταν ελάχιστες. Μάλιστα η Madonna είχε γράψει το hit της Pappa don't preach για τον πατέρα της.


Όμως πατέρας και κόρη στην πορεία έδωσαν μαζί μάχη για να βοηθήσουν το δίδυμο αδελφό της Madonna τον Martin Ciccone να αντιμετωπίσει τον αλκοολισμό και έκτοτε οι δυο τους είναι και πάλι πολύ δεμένοι.


Έτσι η Madonna μαζί με τα 5 από τα 6 παιδιά της (ο Rocco απουσίαζε) πήγαν στο οινοποιείο που διατηρεί ο πατέρας της στο Michigan και γιόρτασαν όλοι μαζί τα γενέθλια του Silvio Ciccone.

«Ο πατέρας μου είναι ένας επιζώντας που μεγαλώνει σαν Ιταλός μετανάστης στην Αμερική και ζει μέσα από πολλά τραύματα, όμως πάντα δούλευε σκληρά για όσα είχε. Με δίδαξε την σημαντικότητα της σκληρής δουλειάς και του να κερδίζεις κάθετι με την αξία σου στην ζωή. Σε ευχαριστώ για άλλη μία φορά. Ήταν τόσο ξεχωριστό να περάσουμε μαζί με τα παιδιά μου τα 90α γενέθλιά σου στον αμπελώνα σου» έγραψε η βασίλισσα της ποπ και μας έδειξε πλάνα από το πάρτι γενεθλίων του μπαμπά της.

Παράλληλα μοιράστηκε και ένα άγνωστο παλαιότερο βίντεο στο οποίο τη βλέπουμε μαζί με τον μπαμπά της σε μια περιοδεία της να προσεύχονται.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!