GOSSIP

Οι 10 πιο πλούσιοι ηθοποιοί του Hollywood

Είναι κοινό μυστικό ότι κάποιοι ηθοποιοί έχουν πιάσει την καλή. Εξάλλου γίνεται γνωστό το πόσα χρήματα κερδίζει ένας ηθοποιός από κάθε δουλειά του.

Το Hollywood από τη μια και το Bollywood είναι πάντα έτοιμα να διαθέσουν πολλά χρήματα για έναν πρωταγωνιστή. Αν είστε περίεργοι για το ποιοί έχουν κάνει περιουσίες πρωταγωνιστώντας σε διάσημα φιλμ, η λίστα που ακολουθεί δίνει τις απαντήσεις.

Αυτή λοιπόν είναι η δεκάδα των πιο πλούσιων:

Salman Khan

Αυτό ο 48χρονος ηθοποιός θεωρείται ένας από τους πιο hot stars του Bollywood. Περιουσία: $200 εκ.

Will Smith

Ξεκίνησε την καριέρα του στην τηλεοπτική σειρά Fresh Prince of Bel-Air και έφτιαξε μια αξιοζήλευτη καριέρα και ... περιουσία. Περιουσία: $215 εκ.

Leonardo Di Caprio

Ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους ηθοποιούς με τον πιο χαρακτηριστικό ρόλο στην καριέρα του, αυτόν στην ταινία Titanic. Περιουσία: $215 εκ.

Sylvester Stallone

Από τον Rocky και τον Rambo, ο Sylvester Stallone είναι από τους πιο αναγνωρισμένους ηθοποιούς του Hollywood, ενώ τα τελευταία χρόνια βρίσκεται όλο και πιο συχνά πίσω από τις κάμερες. Περιουσία: $275 εκ.

Keanu Reeves

Είναι Καναδός και έγινε διάσημος από το ρόλο του στο The Matrix. Παρότι έκανε κωμωδίες ο συγκεκριμένος ρόλος τον απογείωσε επαγγελματικά. Περιουσία: $350 εκ.

Tom Hanks

Είναι ηθοποιός, συγγραφέας, σκηνοθέτης και παραγωγός. Έχει κάνει αισθητή την παρουσία του στην βιομηχανία του θεάματος με τους ρόλους του σε ταινίες όπως Cast Away, Catch Me If You Can, Apollo 13, Toy Story, Da Vinci Code, You’ve Got Mail... Περιουσία: $390 εκ.

Johnny Depp

Αυτός ο εκκεντρικός ηθοποιός ξεσηκώνει το κοινό εδώ και χρόνια. Ο πιο διάσημος ρόλος του ήταν ο Captain Jack Sparrow στις ταινίες Pirates of The Caribbean. Του ανήκει η εταιρία παραγωγής Infinitum Nihil. Περιουσία: $450 εκ.

Tom Cruise

Εξαιρετικά δημοφιλής ο ηθοποιός και παραγωγός έχει βρεθεί πολλές φορές στο στόχαστρο των δημοσιογράφων με τις επιλογές του στην προσωπική του ζωή. Το πιο διάσημο φιλμ του πάντως παραμένει το Top Gun, και φυσικά το Few Good Men, και οι ταινίες Mission Impossible. Περιουσία: $480 εκ.

Shah Rukh Khan

Γνωστός ως ο Βασιλιάς του Bollywood είναι ένας από τους πιο πλούσιους ηθοποιούς του κόσμου και ένας από τους πιο πλούσιους ανθρώπους το κόσμου. Ξεχωρίζει για τη φιλανθρωπική του δράση υποστηρίζοντας διεθνείς οργανισμούς όπως η UNESCO. Περιουσία: $600 εκ.

Jerry Seinfeld

Ο Jerry Seinfeld είναι από τους πιο δημοφιλείς κωμικούς του κόσμου. Το πραγματικό του όνομα είναι Jerome Allen Seinfeld. Από το τέλος του 2014, Seinfeld κατέχει τον τίτλο του πιο πλούσιου ηθοποιού. Περιουσία: $820 εκ.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!