GOSSIP

Δείτε πως αντέδρασε το βρετανικό παλάτι στη γέννηση της κόρης των Meghan & Harry

Χθες οι Meghan Markle και πρίγκιπας Harry ανακοίνωσαν πως την Παρασκευή απέκτησαν το δεύτερο παιδί τους, η κορούλα τους, που οι ίδιοι αποκάλυψαν πως θα πάρει το όνομα Lilibet - Diana.

H είδηση έγινε γνωστή μέσω επίσημης ανακοίνωσης, από νομικό εκπρόσωπο του ζεύγους και προκάλεσε ενθουσιασμό στους φαν τους, που είδαν πως το ζευγάρι, με το όνομα που επέλεξε για το δεύτερο παιδί του θέλησε να τιμήσει τόσο τη βασίλισσα Ελισάβετ όσο και την αείμνηστη πριγκίπισσα Νταϊάνα.


Το βρετανικό παλάτι υποδέχτηκε τα ευχάριστα νέα με μια ανακοίνωση στα social media.


«Συγχαρητήρια στον Δούκα και τη Δούκισσα του Sussex για τη γέννηση της Lilibet Diana! Η Βασίλισσα, ο Πρίγκιπας της Ουαλίας και η Δούκισσα της Κορνουάλης και ο Δούκας και η Δούκισσα του Cambridge είναι ενθουσιασμένοι με τα νέα. Η Lilibet είναι το 11ο δισέγγονο της Αυτού Μεγαλειότητας».

 


Ο αδελφός του πρίγκιπα Harry, ο πρίγκιπας William και η σύζυγός του Kate Middleton μέσω του δικού τους λογαριασμού στο Instagram ανέβασαν μια φωτογραφία των Meghan και Harry αγκαλιά με το γιο τους Artchie, η οποία τραβήχτηκε όσο η Meghan ήταν και πάλι έγκυος και έγραψαν τις δικές τους ευχές, ενώ αποκαλούν χαϊδευτικά την ανιψιά τους Lili.


Και ο Κάρολος, ο πατέρας του Harry έκανε μια ανάλογη ανάρτηση στο επίσημο λογαριασμό που διατηρεί με τη σύζυγό του Καμίλα στο Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Clarence House (@clarencehouse)


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!