GOSSIP

Συνελήφθη ξανά (για τρίτη φορά) ο Θέμης Αδαμαντίδης - Έπαιζε "φρουτάκια"

Ο 63χρονος τραγουδιστής Θέμης Αδαμαντίδης δεν έχει κρύψει το γεγονός πως έχει... πάθη, αλλά φαίνεται πως το πάθος για το τζόγο δεν το ελέγχει καθόλου, αφού συνελήφθη για τρίτη φορά ως θαμώνας σε παράνομη λέσχη της Αθήνας.

Όπως αναφέρει σχετικό δημοσίευμα στο protothema.gr αυτή τη φορά, ο Αδαμαντίδης εντοπίστηκε να παίζει «φρουτάκια», μαζί με περίπου άλλα 50 άτομα, σε ειδικά διαμορφωμένο δωμάτιο παράνομης λέσχης στην περιοχή της Ομόνοιας.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας και αφέθηκαν ελεύθεροι.

Για την υπόθεση σχηματίζεται δικογραφία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η τρίτη φορά μέσα στο α' εξάμηνο του 2021, που ο δημοφιλής λαϊκός βάρδος συλλαμβάνεται σε παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη.

«Ούτε υφυπουργός είμαι ούτε δάσκαλος του κατηχητικού! Ένας άνθρωπος είμαι και στο φινάλε δικαίωμά μου δεν είναι; Πρέπει να πάω κάπου που διαφημίζουν; Πάω εκεί που θέλω εγώ. Ο κόσμος ίσως δεν έχει καταλάβει ότι έχουμε μπει σε μία εικονική ζωή και δεν μπορούμε να απολαύσουμε το περιβάλλον» έλεγε ο ίδιος, την πρώτη φορά που είχε συλληφθεί.

Θυμίζουμε πως τις δύο προιηγούμενες φορές που ο τραγουδιστής είχε εντοπιστεί μεταξύ θαμώνων σε παράνομες χαρτοπαικτικές λέσχες της Αθήνας ήταν το διάστημα που ίσχυε "αυστηρό" lockdown λόγω της πανδημίας.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!