TV BITS

Love It: Μετά τον James και ο Νίκος Μπάρτζης προκάλεσε ένταση [βίντεο]

Πάνω που κάπως καταλάγιασε ο ντόρος που προκάλεσε η... επεισοδιακή εμφάνιση του James Καφετζή στην εκπομπή Love It της Ιωάννας Μαλέσκου (ο πρώην παίκτης του Survivor είχε αποχωρήσει από το πλατό μετά από έντονη αντιπαράθεση με τους συντελεστές της εκπομπής) τώρα το ίδιο έκανε και ο κολλητός του James, ο Νίκος Μπάρτζης.

Ακολουθώντας τα χνάρια του James Καφετζή, ο Νίκος Μπάρτζης διαμαρτυρήθηκε έντονα τους συντελεστές του Love it, με αφορμή τα όσα έλεγαν όσο εκείνος βρισκόταν στο ριάλιτι επιβίωσης.

Ο Νίκος Μπάρτζης ήρθε μάλιστα σε σφοδρή κόντρα τόσο με την Ιωάννα Μαλέσκου, όσο και με τους συνεργάτες της.

Αρχικά ο Νίκος Μπάρτζης τα έβαλε με τον Βασίλη Γρηγορόπουλο και όταν ο δημοσιογράφος διαφώνησε, ο αγρότης έβαλε on air ηχητικό απόσπασμα στο κινητό του με όσα είχε πει για εκείνον στο Love it.

«Το δέχομαι πως σχολιάζεις αλλά πας να με βγάλεις κακό άνθρωπο, χωρίς να με ξέρεις καν. Μάλλον κάνεις κακά τη δουλειά σου και κρίνεις λάθος» είπε ο Νίκος Μπάρτζης στον Βασίλη Γρηγορόπουλο και στη συνέχεια η κόντρα συνεχίστηκε με τη Μάρτζυ Λαζάρου.

«Δεν είδα ποτέ να πάρετε θέση για όσα έχουν ακουστεί. O Παππάς έλεγε καρκίνωμα την Άννα Μαρία. Σάπια ντομάτα τον James. Δεν πήρατε ποτέ θέση. Δεν μας εκτιμήσατε. Στο τέλος βγήκε όλο αυτό» είπε, μεταξύ άλλων, ο Νίκος Μπάρτζης, με την Ιωάννα Μαλέσκου να απαντά πως στην εκπομπή δεν υπάρχουν προσωπικά με κανέναν παίκτη.

«Βλέπουμε το επεισόδιο της κάθε ημέρας και το σχολιάζουμε. Δεν τα βγάζουμε από τη φαντασία μας. Λέμε αυτό που βλέπουμε και σχολιάζουμε. Πολλές φορές έχω διαφωνήσει με τον Βασίλη, στον οποίο αναφέρθηκες προηγουμένως. Είναι σεβαστό κάποιος άνθρωπος να βλέπει διαφορετικά τα πράγματα. Ως εκπομπή δεν είχαμε κάτι προσωπικό μαζί σου. Βλέποντας κάτι που την επόμενη μέρα έχει αλλάξει, σχολιάζαμε κάτι άλλο. Θέλω να ξεκαθαρίσω πως δεν έχουμε κάτι προσωπικό ούτε εμπάθειες υπάρχουν» είπε, μεταξύ άλλων, η Ιωάννα Μαλέσκου.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!