GOSSIP

Ο πατέρας της Meghan Markle με... απειλές ζητά να δει την εγγονή του Lilibet

Μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε πριν από τρία χρόνια, όταν ο πατέρας της Meghan Markle εμφανίστηκε να έχει "πουλήσει" φωτογραφίες του στον Τύπο, ο Thomas Markle, όχι δεν πήγε στον πριγκιπικό γάμο της κόρης του, αλλά οι σχέσεις τους σταδιακά έγιναν τόσο κακές, που πλέον έχει κοπεί κάθε μεταξύ τους επικοινωνία.

Μάλιστα πριν από λίγους μόνο μήνες η Meghan Markle βρέθηκε στα δικαστήρια κατά εφημερίδας που δημοσίευσε προσωπική επιστολή της προς τον πατέρα της, την οποία ο ίδιος ο Thomas Markle είχε παραδώσει στο συγκεκριμένο μέσο.
Από τότε μπαμπάς και κόρη δεν έχουν μιλήσει καθόλου, ούτε και μετά το Megxit και την μετακόμιση των Meghan & Harry στις ΗΠΑ.


Τώρα, με αφορμή τη γέννηση της μικρούλας Lilibet Diana, o Thomas Markle παραχώρησε νέα τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή 60 Minutes της Αυστραλίας, η οποία θα μεταδοθεί την ερχόμενη Κυριακή, και σε αυτή φαίνεται να ζητά διακαώς να γνωρίσει την εγγονή του Lilibet Diana αλλά από την άλλη εκτοξεύει απειλές πως θα βγάλει "άπλυτα" στη φόρα.


Στο teaser της επομπής που ήδη έχει γίνει viral τον ακούμε να ζητά συγχώρεση για το «χαζό λάθος του» και ζητά απελπισμένος ανακωχή.

«Δεν έχω μιλήσει μαζί της από την προπαραμονή του γάμου της» αποκαλύπτει στο teaser της συνέντευξης. Όταν ερωτήθηκε για το πώς έμαθε για τη γέννηση της Λίλιμπετ, απάντησε ότι το έμαθε από το ραδιόφωνο. «Θα απογοητευτώ πολύ αν δεν κρατήσω στην αγκαλιά μου την εγγονή μου», πρόσθεσε. Όμως σε άλλο σημείο ακούγεται να λέει: «Θέλετε άπλυτα; Είναι η πρώτη φορά που θα πω αυτά τα πράγματα»


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!