TV BITS

Survivor: Η Μαριαλένα σχεδόν έκανε... ερωτική εξομολόγηση στο Σάκη [βίντεο]

Η κίνηση που έκανε ο Σάκης Κατσούλης στο Survivor να θέλει να μπει στον τάκο στην θέση της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, φαίνεται ότι γοήτευσε πολύ την πρώην σύντροφό του, η οποία χθες δεν έκρυψε πως τα αισθήματά της για τον Κατσούλη έχουν αλλάξει μέσα στο παιχνίδι.

Η Μαριαλένα μάλιστα εξομολογήθηκε στο Σάκη ότι στην αρχή δεν τον ήθελε καθόλου κι αυτό τώρα άλλαξε τελείως: «Το ξέρεις όταν είχες έρθει πριν τέσσερις πέντε μήνες ότι είχα πάθει σοκ και σε έβριζα; Έφτασε η στιγμή να θέλεις να πάρεις την θέση μου στην αποχώρηση. Όταν ο Σάκης μπήκε στο παιχνίδι είχα πάθει ένα σοκ. Τον έβριζα όπου στεκόμουν. Δεν ήθελα καθόλου να είναι στο παιχνίδι για τους λόγους που έχουμε αναφέρει. Και τώρα φτάσαμε στο σημείο που το Survivor μας έφερε τόσο κοντά που ήρθε η στιγμή να θέλει να πάρει και τη θέση μου στον τάκο, κάτι το οποίο πραγματικά με εξέπληξε. Είπε στον Ηλία ότι θέλει να πάρει την θέση μου Ο Σάκης έβγαλε έναν λόγο δικό του στο Συμβούλιο και πραγματικά δεν είχα ιδέα…Με γοήτευσε ο Σάκης μπορώ να πω, για άλλη μια φορά μου έδειξε ότι πραγματικά νοιάζεται για μένα και εντάξει…Μπράβο ήθελε να βγει μπροστά σαν άντρας να υπερασπιστεί το σπίτι του, όπως είπα.»

Ο δε Ηλίας, που είχε υποδείξει τη Μαριαλένα ως υποψήφια, είπε πως πιέστηκε πολύ με αυτό το αίτημα του Σάκη.

Μάλιστα στην πορεία είδαμε τους δυο τους να έχουν πάει μόνοι τους στην παραλία, αφού οι Κόκκινοι χθες ηττήθηκαν στο αγώνισμα, ενώ οι Μπλε πέταξαν για Μπαχάμες και ο Σάκης προσπάθησε να μάθει στην Μαριαλένα πως να χειρίζεται το ψαροντούφεκο.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!