GOSSIP

Γέννησε η Χριστίνα Μπόμπα - Πανευτυχής μπαμπάς ο Σάκης Τανιμανίδης

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν οι Σάκης Τανιμανίδης και Χριστίνα Μπόμπα, αφού το όμορφο και διάσημο ζευγάρι, εδώ και λίγες ώρες κρατά τα δίδυμα κοριτσάκια που περιμέναν και οι δυο πώς και πώς να έρθουν στη ζωή τους.

Την ευχάριστη είδηση ανακοίνωσε αρχικά μέσω social media o Σάκης Τανιμανίδης γράφοντας: «Έφτασαν!!  Στην πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μας…επί 2! #tanimanidakia»

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sakis Tanimanidis (@sakiswp)

Και ο πατέρας του παρουσιαστή, Στέφανος Τανιμανίδης, δεν μπορεί κι εκείνος να κρύψει τη χαρά του που έγινε παππούς και συγκινεί με τα λόγια του για τις δίδυμες εγγονές του.

«Όταν το ζευγάρι είναι αγαπημένο, αλληλοϋποστηρίζεται, έχει κατανόηση, θέληση, επιμονή, υπομονή, εμπιστοσύνη στους γιατρούς και πίστη στο Θεό όπως ο Σάκης και η Χριστίνα μεταξύ τους είναι βέβαιο ότι παρά τις όποιες δυσκολίες στο τέλος όλα θα πάνε καλά.

Καλώς ήρθατε αγαπημένα μας ΡΟΖ ΑΓΓΕΛΑΚΙΑ στη ζωή. ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ «ΖΩΕΣ» νέες που έφερες στον κόσμο. Η χαρα που δώσατε στην οικογένεια μας και ιδιαιτέρα σε μένα είναι ίση και μεγαλύτερη αυτής της γέννησης των τριών αγαπημένων μου παιδιών.

Εύχομαι να είστε ΚΑΛΟΤΥΧΕΣ Ο Πανάγαθος Θεος να σας ΕΥΛΟΓΕΙ, η ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ να μεσιτεύει για την καλή Υγεία των παιδιών και των γονέων τους και οι εξαίρετοι γονείς σας να σας δώσουν αρχές, αξίες, αγωγή και παιδεία, για να γίνεται ΧΡΗΣΙΜΕΣ και ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ για τους ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ μας, την ΚΟΙΝΩΝΙΑ και την ΠΑΤΡΙΔΑ. Ο παππούς σας που λαχταράει να σας πάρει στην αγκαλιά του ΣΤΕΦΑΝΟΣ», ανέφερε στο μήνυμά του ο ευτυχής παππούς.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!