TV BITS

Survivor: Δείτε ποιος βρέθηκε τελευταίος στο πρώτο αγώνα κατάταξης

Ξεκίνησαν χθες οι αγώνες κατάταξης, που θα κρίνουν το ποιος από τους 4 εναπομείναντες παίκτες θα έχει περισσότερες ή λιγότερες πιθανότητες πρόκρισης στο μεγάλο τελικό.

Οι Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Γιώργος Κόρομι, Ηλίας Μπόγδανος και Σάκης Κατσούλης μονομάχησαν στον πρώτο αγώνα κατάταξης.

Από την διαδικασία των αγωνισμάτων κατάταξης, οι δύο που θα φτάσουν πιο ψηλά θα εξασφαλίσουν την θέση τους στον ημιτελικό του Survivor αυτήν την Κυριακή ενώ οι άλλοι δύο θα τεθούν στην ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού, που θα ξεκινήσει την Τετάρτη και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή. Τότε θα γνωρίζουμε και ποιος είναι ο παίκτης που κατατάχθηκε στην τέταρτη θέση.

Ο πρώτος αγώνας στο Survivor φάνηκε ιδιαίτερα απαιτητικός, αφού χρειαζόταν ισορροπία, ταχύτητα και ακρίβεια στον τελικό στόχο, όπου έπρεπε να τοποθετηθούν οι μπάλες. Σκοπός του αγωνίσματος ήταν να ξεχωρίσουν οι τρεις παίκτες που θα συγκεντρώσουν 8 πόντους και θα διαγωνιστούν στο αυριανό δεύτερο αγώνισμα κατάταξης.

Συνολικά μέχρι και 31 runs είδαμε στον πρώτο αγώνα κατάταξης.

Ο παίκτης που βρέθηκε στην τελευταία θέση, δεν θα έχει την δυνατότητα να διαγωνιστεί αύριο κι έτσι οι πιθανότητές του μειώνονται στο να μην είναι ένας από τους παίκτες που θα αντιμετωπίσει τον σκόπελο της ψηφοφορίας του τηλεοπτικού κοινού. Από την έναρξη του αγωνίσματος ο Σάκης Κατσούλης κι η Μαριαλένα Ρουμελιώτη ξεχώρισαν ενώ για τον Γιώργο Κόρομι και τον Ηλία Μπόγδανο ήταν πραγματικό ντέρμπι. Οι δυο τους έδωσαν σκληρή μάχη για να μπορέσει μόνο ένας να διαγωνιστεί αύριο. Ο παίκτης που είχε την χαμηλότερη επίδοση και τα βρήκε αρκετά σκούρα στον πρώτο αγώνα κατάταξης στο Survivor, είναι ο Γιώργος Κόρομι.

Ο Κόρο δεν θα διαγωνιστεί στο σηνερινό αγώνισμα κι έτσι έχει πλέον μόνο άλλη μία ευκαιρία για να προσπαθήσει να προκριθεί στον ημιτελικό. Σάκης, Μαριαλένα και Ηλίας θα μονομαχήσουν σήμερα Τετάρτη ξανά κι ένας από αυτούς θα εξασφαλίσει σίγουρα το εισιτήριο για τον ημιτελικό του Survivor.

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!