MEN'S GUIDE

Τα 3 στιλιστικά λάθη που πρέπει να αποφύγεις όταν φοράς βερμούδες

Ο υδράργυρος ήδη από τον πρώτο μήνα του φετινού καλοκαιριού έχει αρχίσει να ανεβαίνει επικίνδυνα και πλέον τα σορτσάκια και οι βερμούδες αποτελούν βασική επιλογή στα καλοκαιρινά outfits πολλών ανδρών, ειδικά εν μέσω καύσωνα.

Τα σορτς και οι βερμούδες, είναι απολύτως στη μόδα, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως μπορείς να τα φορέσεις με ό,τι θες, αφού τα στυλιστικά λάθη που μπορείς να κάνεις είναι πολλά.


Το πιο βασικό λάθος είναι το λάθος μήκος. Είτε πολύ μακριές, είτε πολύ κοντές και στις δυο περιπτώσεις μια βερμούδα με λάθος μήκος δείχνει άσχημα. Το ιδανικό μήκος είναι περίπου το πολύ μια παλάμη πάνω από το γόνατο και ίσα με το γόνατο όχι πολύ κάτω από αυτό.


Η λάθος κάλτσα είναι το έτερο δημοφιλές... λάθος. Όσο και αν σου αρέσει να φοράς fashion statement κάλτσες το χειμώνα (και καλά κάνεις γιατί είναι τάση) το καλοκαίρι οι κάλτσες σου όταν φοράς βερμούδες ή σορτσάκια θα πρέπει να είναι σχεδόν αόρατες, εκτός αν έχεις υιοθετήσει γενικά ένα πολύ εκκεντρικό στιλάκι και άρα μπορείς να υποστηρίξεις μια ψηλή κάλτσα με σορτς. 


Τέλος ποτέ μα ποτέ μη φορέσεις βερμούδα με κοντομάνικο πουκάμισο και γραβάτα. Είπαμε πως το smart casual είναι στη μόδα, αλλά αυτός ο στιλιστικός συνδυασμός, μάλλον δεν αρέσει σε κανένα.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!