GOSSIP

Η Βίκυ Κάβουρα είχε γενέθλια - Σχολίασε τις φήμες για δεσμό με το Γιώργο Λιβάνη

Γενέθλια είχε χθες Τρίτη 29/6, η ηθοποιός Βίκυ Κάβουρα και με αφορμή το πάρτι της για τα 33α γενέθλιά της, η ίδια φρόντισε να παρουσιάσει και το νέο brand με beachwear που η ίδια δημιούργησε φέτος, αλλά και να απαντήσει στις φήμες, που τη θέλουν να είναι ζευγάρι με τον τραγουδιστή Γιώργο Λιβάνη.

Θυμίζουμε πως ο τραγουδιστής (που αποκαλύφθηκε πως είχε ένα ειδύλλιο με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη πριν η ίδια μπει στο Survivor όπου και παραμένει ακόμη και σήμερα) και η ηθοποιός είχαν πρόσφατα κάνει ένα ταξίδι παρέα στη Μάνη κάνοντας πολλούς να μιλούν για ένα νέο έρωτα στην ελληνική σόουμπιζ.


Σήμερα, σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή, είδαμε πλάνα από το χθεσινοβραδινό πάρτι γενεθλίων της Βίκυς Κάβουρα και γνωστή ηθοποιός μίλησε στις κάμερες και ρωτήθηκε, μεταξύ άλλων, για τις φήμες που τη θέλουν ζευγάρι με τον Γιώργο Λιβάνη.

 

Η Βίκυ Κάβουρα αποκάλυψε πως οι δυο τους είναι μόνο φίλοι, ενώ ανέφερε πως δεν ξέρει ποια είναι η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

«Το ξέρετε και εσείς οι ίδιοι που το γράφετε πως δεν ισχύει. Είμαστε φιλαράκια με αυτό το παιδί. Κρίμα είναι να γράφονται πράγματα συνέχεια. Δε μου αξίζει κάτι τέτοιο. Δεν ξέρω ποια είναι η… Μαριλένα, δε βλέπω Survivor. Έχω ακούσει κάποια πράγματα σε συζητήσεις. Ο ίδιος δεν μου έχει πει κάτι. Μου έχει γίνει και μένα πρόταση για το Survivor, αλλά δεν είναι του γούστου μου» τόνισε η Βίκυ Κάβουρα.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!