GOSSIP

Η Αντελίνα Βαρθακούρη μίλησε για το διάσημο πεθερό της Γιάννη Πάριο

Στην εκπομπή «Μαμάδες» της ΕΡΤ2 βρέθηκε καλεσμένη η Αντελίνα Βαρθακούρη και η σύζυγός του Χάρη Βαρθακούρη και παρουσιάστρια της εκπομπής Σου Κου Family μίλησε για όλα και αναφέρθηκε εκτενώς και στο διάσημο πεθερό της, τον τραγουδιστή Γιάννη Πάριο.

Η παρουσιάστρια μίλησε -μεταξύ άλλων- για τον πεθερό της, Γιάννη Πάριο, τη σχέση του τραγουδιστή με τις κόρες της, ενώ αναφέρθηκε και στη δύσκολη περίοδο που πέρασε και πήρε 20 κιλά.

«Ο Γιάννης Πάριος είναι ένας μύθος με την έννοια ότι είναι ένας από τους μεγαλύτερους τραγουδιστές που έχει η χώρα μας, ένα τεράστιο ταλέντο. Είναι κάποιοι άνθρωποι που τους έχει ψηλά, είναι άπιαστοι, παίρνεις άλλα πράγματα από αυτούς.

Άλλος είναι ο παππούς, άλλος είναι ο καλλιτέχνης. Έχει μια πολύ γλυκιά σχέση και με την Μελωδία και με τη Λιόνα και με εμένα. Έμαθα πολλά πράγματα από εκείνον, με μεγάλωσε ο τρόπος που με αντιμετώπισε», ανέφερε χαρακτηριστικά η Αντελινα Βαρθακούρη.

Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια του «Σου Κου Family» εξομολογήθηκε ότι «είμαι μια γυναίκα που πολλές φορές αισθάνομαι άσχημη, κοιτιέμαι στον καθρέφτη και λέω “Χριστέ μου, πώς έγινα έτσι;” Δεν έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου. Με άφησα δυο χρόνια, πήρα 20 κιλά γιατί ο καθένας το βιώνει διαφορετικά… Κάτι υπήρξε και το ‘ριξα στο φαγητό. Είμαι μαμά, αλλά δεν είμαι πάντα η σούπερ μαμά.

Ξέρω ότι τα παιδιά μας θέλουν να είμαστε υπεράνθρωποι αλλά δεν είμαστε. Είμαστε απλά άνθρωποι με τις καλές και τις δύσκολες ημέρες. Θέλω τα παιδιά μου να έχουν πρότυπο τη μαμά τους και να δουν ότι τίποτα δεν χαρίζεται».

Δείτε όσα είπε:

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!