TV BITS

Σου Κου Family: Ο Γιάννης Σπαλιάρας δηλώνει πως θέλει ένα παιδί [βίντεο]

Στην κάμερα της εκπομπής Σου Κου Fami;y μίλησε χθες ο 46χρονος ηθοποιός, μοντέλο και πρώην παίκτης του Survivor Γιάννης Σπαλιάρας και μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε πως πλέον σκέφτεται πολύ συχνά πως θέλει να γίνει πατέρας.

 

«Τα τελευταία τέσσερα χρόνια σκέφτομαι πάρα πολύ έντονα να κάνω οικογένεια και παιδί. Ειδικά από τη στιγμή που έφυγε ο πατέρας μου, συνειδητοποίησα ότι η οικογένεια είναι πιο σημαντική από την καριέρα μας και όλα τα λεφτά του κόσμου δεν μπορούν να φέρουν τον πατέρα μας πίσω. Δυστυχώς δεν είμαι τώρα σε κάποια σχέση. Δεν είμαι και άνθρωπος που μπαίνει εύκολα σε μια σχέση. Δεν συμβιβάζομαι εύκολα και μπαίνω σε σχέση μόνο όταν είμαι ερωτευμένος» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Σπαλιάρας, ενώ μίλησε και για τα σενάρια που τον ήθελαν να ασχοληθεί με το τηλεοπτικό ριάλιτι The Bachelor.

Για εκείνον η τηλεόραση είναι ένα μέσο που τον έχει βοηθήσει και δεν θα έλεγε «όχι» σε κάποια ενδιαφέρουσα πρόταση. Εκτός του Bachelor, όμως, καθώς είναι ένα πρότζεκτ, στο οποίο, όπως λέει, δεν τρέφει ιδιαίτερη συμπάθεια.

«Την τηλεόραση την αγαπώ, με έχει βοηθήσει πάρα πολύ στην καριέρα μου και είναι ένα μέσο που πάντα θα το αγαπώ. Στο Bachelor δεν θα ήθελα να είμαι, θα προτιμούσα να κάνω κάτι άλλο στην ελληνική τηλεόραση. Δεν είναι από τα προγράμματα που αγαπώ» εξήγησε ο ηθοποιός.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!