TV BITS

Survivor: Οι Μπόγδανος και Κατσούλης πέρασαν στον τελικό - Στην τρίτη θέση η Ρουμελιώτη

Τέσσερις παίκτες (οι Μαριαλένα Ρουμελιτώτη, Ηλίας Μπόγδανος, Σάκης Κατσούλης και Γιώργος Κόρομι, κατάφεραν να φτάσουν μέχρι τον χθεσινοβραδινό Ημιτελικό του Survivor αλλά μόνο δύο εξ αυτών πήραν την πρόκριση στον αποψινό Μεγάλο Τελικό.

Λίγα μόλις λεπτά μετά την έναρξη της μετάδοσης, ωστόσο, η αγωνία για έναν παίκτη του Survivor ολοκληρώθηκε καθώς βρέθηκε στην τέταρτη θέση και δεν συνέχισε ως φιναλίστ. Και αυτός δεν ήταν άλλος από τον Γιώργο Κόρομι ο οποίος και ηττήθηκε στη μονομαχία με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

 

Έτσι, η τελική τριάδα των φιναλίστ του Survivor διαμορφώθηκε ως εξής. Ηλίας Μπόγδανος, Σάκης Κατσούλης και Μαριαλένα Ρουμελιώτη!

Οι τρεις παίκτες του Survivor τέθηκαν εκ νέου, από το μηδέν όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο Γιώργος Λιανός, στη διάθεση του τηλεοπτικού κοινού προκειμένου οι δύο να βρεθούν ένα βράδυ αργότερα στον μεγάλο τελικό του ριάλιτι επιβίωσης.

 

Με πολλά βίντεο, παραλειπόμενα και μη, από τον Άγιο Δομίνικο και συζητήσεις στο πλατό η βραδιά προχωρούσε… Έως η ώρα να φτάσει στην μεγάλη ανακοίνωση του Survivor. Τη στιγμή, δηλαδή, που όλοι θα μαθαίναμε ποιοι θα είναι οι δύο παίκτες που θα πρωταγωνιστήσουν στον μεγάλο τελικό διεκδικώντας το χρηματικό έπαθλο.

Σύμφωνα με τον παρουσιαστή του Survivor, Γιώργο Λιανό, οι δυάδα του τελικού θα έχει τα εξής ονόματα… Ηλίας Μπόγδανος και Σάκης Κατσούλης!

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!