TV BITS

Survivor: Ο Σάκης Κατσούλης είναι ο μεγάλος νικητής [βίντεο]

Οι Ηλίας Μπόγδανος και Σάκης Κατσούλης, ήταν οι δυο παίκτες που κατάφεραν να φτάσουν μέχρι το χθεσινό μεγάλο τελικό του Survivor και διεκδίκησαν τη νίκη και το έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Ο χθεσινός τελικός που παρακολουθήσαμε live από το Γαλάτσι, ήταν μια κεφάτη βραδιά, με ευχάριστο κλίμα, τραγούδια από πρώην παίκτες και εκπλήξεις.


Βέβαια όλοι αγωνιούσαν να μάθουν το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας του κοινού που θα έκρινε το νικητή και αποδείχτηκε πως ο χθεσινός τελικός ήταν... ντέρμπι.

Ο Λιανός ανακοίνωσε μάλιστα ότι η διαφορά των δύο φιναλίστ σε ποσοστιαίες μονάδες είναι κάτω του 1%, κάτι που δεν έχει ξανασυμβεί και αυτή η ανακοίνωση προκάλεσε σοκ.

Οι φιναλίστ μίλησαν και οι δυο πριν την ανακοίνωση του αποτελέσματος.

Λίγα λεπτά μετά τη 01:15, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως ο μεγάλος νικητής του Survivor είναι ο Σάκης Κατσούλης.

Ο Σάκης Κατσούλης πανηγύρισε τη νίκη του αγκαλιά με τη Μαριαλένα και τον Τριαντάφυλλο και τόσο ο ίδιος όσο και ο Ηλίας Μπόγδανος έκαναν δηλώσεις μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος.

«Είδαμε ένα βίντεο νωρίτερα με πολλά αναπάντητα ερωτήματα αλλά αυτά είναι και για μας αναπάντητα. Σε αυτό το παιχνίδι περνούν οι μέρες έτσι που δεν μπορείς να κάτσεις να σκεφτείς πολλά πράγματα απλά αντιμετωπίζεις την κάθε μέρα ξεχωριστά» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Σάκης Κατσούλης και συμπλήρωσε: «Με την συγκεκριμένη κυρία δεν ξέρω αν θα είμαστε μαζί ή όχι αλλά σίγουρα δεν θα την αφήσω ποτέ να φύγει από τη ζωή μου. Για αυτό και το τρόπαιο είναι στα χέρια της. Είμαι πολύ ευτυχισμένος, πολύ χαρούμενος, ευχαριστώ όλο τον κόσμο από την καρδιά μου».

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!