GOSSIP

Στο νοσοκομείο με κορωνοϊό βρέθηκε η Χριστίνα Κεφαλά του Survivor

Η πρώην παίκτρια του Survivor Χριστίνα Κεφαλά, ήταν μια από τις ηχηρές απουσίες τόσο στο live του Ημιτελικού, όσο και στο χθεσινό Τελικό του Survivor και η ίδια αποκάλυψε την πραγματική αιτία της απουσίας της.

Και τελικά η Χριστίνα κόλλησε και αυτή κορωνοϊό, όπως συνέβη και με μια άλλη πρώην παίκτρια του Survivor, τη Νικολέτα Μαυρίδη, η οποία αρχικά πήγε στον Ημιτελικό αλλά βρέθηκε θετική στον ιό και επέστρε4ψε σπίτι της όπου και θα παραμείνει σε καραντίνα για 14 ημέρες.

«Παιδάκια μου έχετε στείλει πολλά μηνύματα για σήμερα το βράδυ για τον ημιτελικό. Ήθελα να σας πω πως από προχθές το βράδυ είμαι με πυρετό, οπότε για θέμα υγείας δεν θα μπορέσω σήμερα να παρευρεθώ στον ημιτελικό του Survivor, θα τον δω από την τηλεόραση του σπιτιού μου 9 η ώρα και για μένα όλα τα παιδιά είναι νικητές που έχουν φτάσει σε αυτό το σημείο. Ο κάθε ένας για τον δικό του λόγο, εύχομαι να είμαι καλύτερα αύριο και να μπορέσω να βρεθώ τουλάχιστον στον τελικό. Εάν όχι τι να κάνουμε, θα στεναχωρηθώ το ξέρω αλλά πάνω από όλα προέχει η υγεία μας και αυτό που με νοιάζει αυτή τη στιγμή είναι να γίνω καλά», είχε εξηγήσει αρχικά η ίδια μετά τον ημιτελικό.

Τα πράγματα όμως φαίνεται πως έγιναν χειρότερα στα συμπτώματα που αντιμετώπιζε η πρώην παίκτρια του Survivor, η οποία κατά τη διάρκεια του μεγάλου τελικού ανέβασε φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο.

«Όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο», έγραψε αρχικά η Χριστίνα Κεφαλά και συνέχισε αναφέροντας:

«Σας αγαπώ όλους. Σας το έχω πει; Είμαι δυνατή, δεν μασάω και θα βγω πιο δυνατή. Επειδή μου στέλνετε άπειρα μηνύματα. Διαγνώστηκα με κόβιντ βαριάς μορφής και με γύρισε σε πνευμονία. Όλα καλά. Θετική σκέψη και πίστη και ο Θεός είναι μαζί μας».

Επίσης, η πρώην παίκτρια του Survivor συνέστησε στους followers της λίγο αργότερα: «Παιδιά, όσοι δεν έχετε εμβολιαστεί. Κάντε το όσο πιο γρήγορα. Σας το λέω εγώ που το αμελούσα και έλεγα φοβάμαι, ας μην το κάνω, ας το αφήσω λίγο ακόμα. Εξάλλου μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα Σίγουρα από ότι να νοσήσετε θα είναι καλύτερο».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!