TV BITS

Οι Τριαντάφυλλος και Καλίδης αποκάλυψαν ποιοι έκαναν σεξ στο Survivor

Ο Τριαντάφυλλος, πανηγύρισε τη χθεσινή νίκη του καλού φίλου του Σάκη Κατσούλη, ο οποίος κατάφερε να αναδειχτεί ο μεγάλος νικητής του φετινού Survivor και γενικά ο... Ντάφυ κατάφερε να ξεχωρίσει στο χθεσινό Τελικό.

Γενικά ο τραγουδιστής φαίνονταν να έχει μεγάλα κέφια και μας χάρισε και ένα τραγούδι του ενώ ανέβασε στη σκηνή και το γιο του.
 

Μάλιστα ο Τριαντάφυλλος θέλησε να αποκαλύψει ποιοι συνευρέθηκαν ερωτικά στο παιχνίδι, δεν το έκανε, ωστόσο, πέταξε μια ατάκα που έκανε τους πάντες να παγώσουν. Και όχι μόνο αυτό, καθώς ο Πάνος Καλίδης το συνέχισε και είπε κάτι που πραγματικά άφησε άφωνους τους πάντες.

«Γιώργο, ξέρω, γιατί ρωτούν οι δημοσιογράφοι γενικά αν έγινε κάτι στις παραλίες, κάτι ερωτικό… Να το πω ρε παιδιά ή όχι; Όχι ρε φίλε, δεν θα το πω με ακατάλληλο τρόπο. Αλλά αφού δεν θέλει όλος ο κόσμος, δεν το λέω. Θέλετε να μάθετε ποιος έκανε τι με ποιον; Κουτσομπόληδες, γουστάρετε! Να το πω;», είπε αρχικά ο Τριαντάφυλλος με τον Γιώργο Λιανό να του τονίζει πως «πρόκειται για προσωπικά δεδομένα».

«Δεν θα το πω, αλλά πάντως πολύ καλά παιδιά και πέρασα ωραία μαζί τους όταν ήμασταν στην τελευταία ομάδα ήταν ο Άλεξ με την Ελευθερία, φιλάκια!», είπε ο Τριαντάφυλλος κι έγινε χαμός.

Ο Πάνος Καλίδης, μάλιστα, το πήγε ένα βήμα παραπάνω και είπε: «Νόμιζα θα πει κάτι σε σχέση με αυτά που έλεγα και τελικά έδωσε ποιοι έκαναν σ@ξ!» και ο Γιώργος Λιανός άλλαξε αμέσως κουβέντα.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!