TV BITS

Survivor: Η Μαριαλένα δηλώνει πως είναι single και πως δεν έχει δεσμό

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη ήταν η μόνη γυναίκα που έφτασε στην τελική τετράδα του φετινού κύκλου του Survivor και κατετάγη στην τρίτη θέση, ενώ χθες πανηγύρισε τη νίκη του πρώην συντρόφου της Σάκη Κατσούλη, στον τελικό του ριάλιτι επιβίωσης.

Η... σχέση του Σάκη με τη Μαριαλένα προκάλεσε πολλά σχόλια στο φετινό Survivor, αφού οι δυο τους είχαν χωρίσει πριν από πολύ καιρό, αλλά στον Άγιο Δομίνικο τους είδαμε να έρχονται πολύ κοντά και κάποιοι μιλούσαν ακόμα και για γάμο.
Στο χθεσινοβραδινό μεγάλο τελικό του Survivor, είδαμε να προβάλλεται και ένα βίντεο αφιερωμένο στους δυο τους και ακούσαμε τον Σάκη Κατσούλη, να μιλά με πολύ γλυκά λόγια για τη Μαριαλένα.

«Μπαίνοντας στο παιχνίδι ξέρεις ότι υπάρχει πείνα, κακουχίες, σανίδι, πολύ δύσκολες συνθήκες. Το δυσκολότερο όλων είναι οι πολύ διαφορετικοί χαρακτήρες που αναγκάζεσαι να συμβιώσεις που δεν είναι επιλογή σου και ειδικά για εμάς που μπήκαμε αργότερα στο παιχνίδι. Το μόνο μας όπλο με τον Ηλία ήταν το αγωνιστικό και προσπαθήσαμε μέσα από αυτό να κερδίσουμε κάποια βήματα μπροστά. Υπήρξε στιγμή που ήθελα να φύγω από το Survivor, όταν δημιουργήθηκαν κάποιες εντάσεις», είπε αρχικά ο Σάκης Κατσούλης.

Ο Σάκης Κατσούλης πρόσθεσε επίσης: «Αντέδρασα, έμεινα μόνος… Πάλι καλά υπήρχε η Μαριαλένα γιατί θα ήμουν ακόμα πιο μόνος. Έτσι είναι το Survivor, ξέραμε τι θα αντιμετωπίσουμε. Για λίγα δευτερόλεπτα σκέφτηκα να αποχωρήσω όμως η Μαριαλένα ήταν εκεί, μου είπε ότι πρέπει να φανώ δυνατός. Έμεινα και σήμερα είμαι πολύ ευτυχισμένος κι ευλογημένος που είμαι σε αυτή τη θέση».

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη απάντησε από την πλευρά της: «Στις κακές στιγμές του στο Survivor ήμουν δίπλα του να του θυμίζω ποιος είναι πραγματικά, τι έχει καταφέρει στη ζωή του, τι αξίζει πραγματικά… Ότι δεν έχει να αποδείξει τίποτα σε κανέναν, ότι πρέπει να είναι πάντα δυνατός, να έχει το κεφάλι ψηλά και όλα θα πάνε καλά. Ήμουν εκεί σε αυτές τις στιγμές να του το υπενθυμίζω».

 

Μετά τη νίκη του Σάκη, η Μαριαλένα όμως φρόντισε με νέες δηλώσεις της να βάλει τέλος στα σενάρια πιθανής ερωτικής επανασύνδεσης με τον Σάκη δηλώνοντας ξεκάθαρα πως είναι single και πως πρέπει να μιλήσει με τον τραγουδιστή Γιώργο Λιβάνη με τον οποίο είχε ένα σύντομο ειδύλλιο λίγο πριν φύγει για Άγιο Δομίνικο.

«Το έπαθλο πήγε στην οικογένεια, είμαι πολύ συγκινημένη. Είμαι χαρούμενη που σήκωσε την κούπα του Survivor.

Ποια πρόταση γάμου; Είμαι single, δεν είμαι σε σχέση. Αυτό που βλέπατε με τον Σάκη στην τηλεόραση, αυτό ήταν. Τίποτα παραπάνω και τίποτα λιγότερο.

Σίγουρα πρέπει να κάνω μια συζήτηση με τον Γιώργο Λιβάνη», είπε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

«Εννοείται πως θα μιλήσω με τους γονείς του Σάκη Κατσούλη. Να χαίρονται τον γιο τους, είναι ένα εξαιρετικό παιδί», τόνισε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!