GOSSIP

H Scarlett Johansson κράτησε κρυφή τη νέα εγκυμοσύνη της - Σύντομα θα γεννήσει

H είδηση πως η ηθοποιός Scarlett Johansson είναι έγκυος και σύντομα θα φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί της, αποδεικνύει περίτρανα, πως αν κάποιος θέλει να διατηρήσει χαμηλό δημόσιο προφίλ μπορεί να το πετύχει ακόμα και αν είναι χολιγουντιανός σταρ πρώτου μεγέθους.

Βέβαια, η αλήθεια είναι, πως το τελευταίο διάστημα η απουσία της 36χρονης σταρ από πολλές εκδηλώσεις για την προώθηση του νέου φιλμ Black Widow στο οποίο πρωταγωνιστεί, είχαν πυροδοτήσει κάποιες φήμες για πιθανή εγκυμοσύνη της σταρ, αλλά μόλις τώρα έγινε γνωστό πως η ηθοποιός, όντως είναι έγκυος και μάλιστα θα γεννήσει πολύ σύντομα.


Αυτό θα είναι το δεύτερο παιδί της Scarlett (έχει ήδη αποκτήσει μια 6χρονη κόρη, τη Rose Dorothy Dauriac, από το θυελλώδη γάμο της με το Γάλλο δημοσιογράφο Romain Dauriac) και το πρώτο παιδί που θα αποκτήσει η σταρ με το νυν σύζυγό της, τον 39χρονο κωμικό και σεναριογράφο Colin Jost.


Αξίζει δε να σημειωθεί πως η Scarlett είχε φροντίσει να κρατήσει... κρυφό για πολύ καιρό και τον αρραβώνα της με τον Colin, ακόμα και το γάμο τους που έγινε το 2020.


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SuperVerse (@superverse69)

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!