TV BITS

Love It: Δείτε όλα όσα είπε χθες ο Γιώργος Κόρομι [βίντεο]

Ο πρώην παίκτης του Survivor Γιώργος Κόρομι ήταν χθες καλεσμένος στην εκπομπή Love It και φυσικά μίλησε για όλα όσα έζησε στο ριάλιτι επιβίωσης όπου κατέκτησε την 4η θέση,

Η Ιωάννα Μαλέσκου δήλωσε πως η ίδια και οι συνεργάτες της είναι ενθουσιασμένοι που θα έχουν ως καλεσμένο το Γιώργο και αναφέρθηκε στο... ταλέντο του στο ψάρεμα.


Ο δε Γιώργος μίλησε για όλα και αναφέρθηκε και στην κόντρα που είχε μέσα στο παιχνίδι με τον Τριαντάφυλλο, στον οποίο δεν έδινε φαγητό από τις... ψαριές του.

«Όλα εκεί μεγεθύνονται επί 100. Ένιωθα ότι δεν με σέβεται, ότι δεν με στήριζε καθόλου και μου έκανε μία επίθεση. ήμασταν για ένα μήνα κοντά και η απομάκρυνση έγινε όταν τον ψήφισα. Είχα πει ότι τον ψηφίζω και ας είναι κοντά μου, γιατί θεωρώ ότι σε μια ομάδα κοιτάς η ομάδα να είναι καλά. Ο Τριαντάφυλλος δεν πρόσφερε στην καλύβα. Αυτός ήταν ο λόγος και μετά ξαφνικά μου έγινε η επίθεση.

Δεν του στέρησα το φαγητό. Το να βουτήξω εγώ 4 ώρες μέσα είναι τπόσες θερμίδες που δεν αναπληρώνεται ακόμα και όλα τα ψάρια να έτρωγα. Απλά έχεις μια αλλαγή στη γεύση, σου δίνει λίγο δύναμη, είναι ένα σνακ. Δεν είναι αυτό που θα επιβιώσεις. Αυτό το είχαν μεγιστοποιήσει ότι δεν δίνω φαγητό στον Τριαντάφυλλο. Του είχα δώσει μετά φαγητό» είπε, μεταξύ άλλων, ο Κόρο.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!