GOSSIP

"Κορυφώνεται η αρρώστια" λέει ο Μπόγδανος που κόλλησε κορωνοϊό

Σε καραντίνα στο σπίτι του στην Αθήνα, βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες ο Ηλίας Μπόγδανος, αφού βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και πλέον εμφανίζει και συμπτώματα.

Θυμίζουμε πως ο γνωστός μουσικός κατάφερε φέτος να φτάσει μέχρι τον τελικό του Survivor και να κατακτήσει τη δεύτερη θέση, αλλά λίγο μετά ανακοίνωσε πως βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.


Χθες. Δευτέρα 12/7,  ο τραγουδιστής, ανέβασε σε insta story μια σειρά από βίντεο και παραδέχτηκε πως νιώθει καταβεβλημένος από την αρρώστια και μάλιστα  είπε χαρακτηριστικά πως κοιμάται όλη μέρα αλλά σηκώθηκε για να ανακοινώσει την επικείμενη κυκλοφορία ενός νέου μουσικού κομματιού.


«Γεια σε όλους σας. Δεν θα σας πω ψέματα, δεν είναι και η καλύτερη μου μέρα. Είναι η μέρα που κορυφώνεται η αρρώστια και με έχει καταβάλλει πάρα πολύ. Κοιμάμαι όλη μέρα, δεν έχω δει τίποτα από το κινητό μου. Αλλά ok δεν πέφτουμε, σηκώθηκα από το κρεβάτι για να σας πω ότι την Πέμπτη κυκλοφορώ ένα νέο κομμάτι. Θέλω πολύ να το ακούσετε. Μακάρι να μπορούσα να κάτω να πούμε λίγο περισσότερα πράγματα, αλλά πιστεύω αύριο που θα είμαι καλύτερα, θα μπω να το συζητήσουμε» είπε συγκεκριμένα 


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!