GOSSIP

Κάποιος αποκάλεσε "χοντρή" τη Δανάη Μπάρκα και δείτε πώς του απάντησε

Η κόρη της ηθοποιού Βίκυς Σταυροπούλου, η 28χρονη Δανάη Μπάρκα, κάνει τη δική της λαμπρή καριέρα ως ηθοποιός, αλλά και παρουσιάστρια και influencer, αφού είναι ιδιαίτερα δραστήρια και δημοφιλής στα social media. Δεν λείπουν όμως και οι επιθέσεις από... haters.

Η Δανάη Μπάρκα, έκανε πρόσφατα μια ανάρτηση όπου πόζαρε με το μπικίνι της στη πισίνα και ακολούθησε ένα Q&A με followers της στο Instagram, όταν δέχτηκε την προσβλητική ερώτηση: «Πώς αισθάνεσαι που είσαι χοντρή;».


Η ίδια με χιούμορ απάντησε, ανεβάζοντας μια ρετουσαρισμένη... αδύνατη εκδοχή της πόζας της, γράφοντας την γνωστή τηλεοπτική ατάκα της Άσπας Τσίνα : «Δεν καταλαβαίνω την έκρηξή σου».


Ακολούθησε και μια άλλη ερώτηση για τα κιλά της, όπου follower της αναρωτιέται πως καταφέρνει να είναι τόσο συμφιλιωμένη με τον εαυτό της. «Δεν ξέρουμε ούτε πότε θα φύγουμε απ’ αυτό τον κόσμο, ούτε με τι τρόπο. Ξέρουμε μόνο ότι ήρθαμε και πρέπει να ανακαλύψουμε το γιατί. Άρα: «Αν φάμε τη ζωή μας σκεπτόμενοι τι λένε οι άλλοι θα είμαστε δυστυχισμένοι, ανασφαλείς και καταστροφικοί για τον εαυτό μας. Αγαπηθείτε, αγαπήστε και ας σκορπίσουμε χαμόγελα».



 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!