GOSSIP

Η Κλέλια Ρένεση πόζαρε ολόγυμνη αγκαλιά με την κόρη της [εικόνα]

Η 39χρονη ηθοποιός Κλέλια Ρένεση, πριν από δύο χρόνια έφερε στον κόσμο την κορούλα της και τώρα θέλησε να κάνει μια ανάρτηση στα social media και να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα κατά της πατριαρχίας και υπέρ των γυναικών.

Η Κλέλια ανέβασε στο Instagram, μια ολόγυμνη πόζα της, όπου τη βλέπουμε να είναι χωρίς μακιγιάζ, μέσα στη θάλασσα και να κρατά στην αγκαλιά της, την κορούλα της και έγραψε το ακόλουθο μήνυμα:


«Πριν 2 χρόνια ακριβώς, κρατούσα την 2 μηνών κόρη μου γυμνο'υλα, ακριβώς όπως την γέννησα κ 'οπως γεννηθηκα κ εγώ. Την προετοίμαζα να μπει πρωτη φορά στην αγκαλιά της θάλασσας κ να μάθει να θεραπεύεται απ αυτήν. Γυμνές κ οι δυο σε χορό με τα κυματα. Οπως στην κοιλια της μανας μας.
Οσα αισχη κ να γινουν, οσο κ αν η πατριαρχικη κοινωνια αρρωσταινει τις κορες μας, τοση κ περισσοτερη κοντρα θα υψώνουμε εμεις . Για τις αδελφες μας, τις κορες μας, για τα θηλυκά ολου του κοσμου.
Οχι ανοητε. Το σωμα μας δεν ειναι το πεδιο βολης σου, ουτε τοπος εκτόνωσης σου, ουτε καν στη διαθεση σου.
Ειμαστε αρχέγονα πανίσχυρα οντα μαγικα, με εντολες παναρχαιες κ γνωσεις μυστικες. Γενναμε τη ζωη κ την θεριευουμε , κραταμε το συμπαν στη θεση του, γεμιζουμε την πλαση με αγαπη κ φροντιδα.
Αν σε ενα γυναικειο κορμι, εσυ βλεπεις μονο το σκευος ηδονης σου κ οχι το μεγαλειο του, εισαι ανάπηρος σε ολα τα τερεν, κ τσαμπα σου δόθηκε το δωρο της ηδονης.
Δεν θα φοβίσετε τις γυναικες να πλασουν τον κοσμο που ονειρευτηκαν. Δεν θα μειωσετε ουτε ποντο το μεγαλειο μας κ την αποστολη μας.
Ειμαστε γυναικες, ειμαστε ελευθερες, ειμαστε οι μαναδες οι γιαγιαδες κ οι προγιαγιαδες σας κ οποιο τσογλανι ασελγεί πανω μας θα το φαει το μαυρο σκοτος.
Καμια μονη, καμια μονη, ΚΑΜΙΑ ΜΟΝΗ»

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Klelia Renesi (@klelia_renesi)

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!