MEN'S GUIDE

Θέλεις να κάνεις σεξ σε εξωτερικούς χώρους; Δεν είσαι ο μόνος και μάθε γιατί

Ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες και την περίοδο των διακοπών, όπου όλοι "αναγκαζόμαστε" να αλλάξουμε κρεβατοκάμαρα, πολλοί είναι αυτοί που επιθυμούν διακαώς να κάνουν σεξ σε εξωτερικούς χώρους, ακόμα και στα πιο... απίθανα σημεία και γενικά οπουδήποτε εκτός από το κρεβάτι ή το δωμάτιο ενός ξενοδοχείου. Αν και εσύ έχεις παρατηρήσει πως έχεις τέτοιες... επιθυμίες, να ξέρεις πως δεν είσαι ο μόνος.

Μάλιστα μια σχετική μελέτη, κατέγραψε πως η επιθυμία για σεξ εκτός κρεβατοκάμαρας και ειδικά σε εξωτερικούς χώρους, είναι ιδιαίτερα κοινή και μάλιστα η ίδια μελέτη κατέγραψε και τους λόγους που ερμηνεύουν αυτή την επιθυμία.


Συγκεκριμένα μια μελέτη που έγινε σε 2.000 Αμερικανούς, το 76% των συμμετεχόντων είπαν ότι είχαν κάνει σεξ έξω, με τις πιο δημοφιλείς τοποθεσίες να είναι τα αυτοκίνητα, οι αυλές, οι παραλίες και οι στάσεις ανάπαυσης στους αυτοκινητοδρόμους.

Επίσης, το 58% των συμμετεχόντων δήλωσε  ότι το σεξ σε εξωτερικούς χώρους τους έκανε πιο ευτυχισμένους στη σχέση τους, το 69% είπε ότι είχαν κάνει σεξ σε κάποιο μέρος όπου θα μπορούσαν να συλληφθούν από τις Αρχές και το 23% είπε ότι είχαν "παγιδευτεί" κάπου έξω. Κοινός παράγοντας των περισσότερων από αυτούς, είναι ότι δήωσαν πως η εμπειρία αυτή τους έφερε πιο κοντά με την παρτενέρ τους.

Φυσικά θα πρέπει να θυμάστε πως δεν θα πρέπει να γίνετε αντιληπτοί αν τολμήσετε να κάνετε σεξ σε δημόσιο χώρο, αφού αποτελεί αδίκημα και μπορεί η... αδρεναλίνη να ανεβαίνει στην ιδέα πως θα σας κάνουν... τσακωτούς, αλλά σίγουρα δεν θέλετε να έχετε νομικούς μπελάδες, οπότε αν το τολμήσετε βεβαιωθείτε πως έχετε διαλέξει μια πραγματικά ερημική τοποθεσία.


Επίσης, καλό είναι να γνωρίζετε πως άλλες μελέτες έχουν καταγράψει πως η διάρκεια μιας σεξουαλικής επαφής σε εξωτερικό χώρο είναι συνήθως πολύ πιο σύντομη, από τις συνήθεις επαφές ενός ζευγαριού (και συχνά ζευγάρια έχουν χαρακτηρίσει "απογοητευτικό" το σεξ σε εξωτειρκό χώρο), ενώ η πιθανότητα για ατυχήματα και μικροτραυματισμούς αυξάνεται δραματικά όταν κάποιος κάνει σεξ σε εξωτερικό χώρο (κυρίως λόγω άβολης στάσης του σώματος). Επίσης να θυμάστε πως το σεξ στη θάλασσα και στις πισίνες και γενικά στο νερό, ελλοχεύει πολλούς κινδύνους. Τέλος μην ξεχνάτε πως το σεξ στη φύση μπορεί να σας φέρει πιο... κοντά και με έντομα, ερπετά και άλλα πλάσματα, με πιθανές ανεπιθύμητες συνέπειες.


Αν λοιπόν φροντίσετε να μην ενοχλείτε και να μην προσβάλλετε τους άλλους και πάρετε και τις απαραίτητες προφυλάξεις γνωρίζοντας τους όποιους κινδύνους, μπορείτε να τολμήσετε και εσείς αυτή τη δημοφιλή φαντασίωση.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!