GOSSIP

Γέννησε η ηθοποιός Νάντια Μπουλέ

Τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της περνάει η Νάντια Μπουλέ, καθώς σήμερα τα ξημερώματα έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι.

Η 36χρονη ηθοποιός και ο σύντροφός της Γιώργος Ισαάκ κρατούν πλέον στην αγκαλιά τους τον καρπό του έρωτά τους.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TLIFE, η αγαπημένη ηθοποιός και παρουσιάστρια γέννησε με φυσιολογικό τοκετό ένα υγιέστατο κοριτσάκι, βάρους 2.870 γραμμαρίων, στις 3.40 τα ξημερώματα στο ΙΑΣΩ. Μητέρα και βρέφος είναι σε καλή κατάσταση.

«Έστειλα τον Γιώργο στο φαρμακείο να πάρει τεστ εγκυμοσύνης. Θυμάμαι ότι του είπα πως εγώ δε μπορώ να πάω, επειδή με ξέρουν. Έτσι του είπα να πάρει ένα, γιατί ήμασταν και στη φάση της καραντίνας, ήμασταν σπίτι, πίναμε ποτό…» είχε αποκαλύψει η Νάντια Μπουλέ για την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης στον σύντροφό της.

Η Νάντια Μπουλέ βρίσκεται τα τελευταία πέντε χρόνια σε σχέση με τον θεατρικό επιχειρηματία και παραγωγό, Γιώργο Ισαάκ. Η αγαπημένη ηθοποιός όλα αυτά τα χρόνια έχει επιλέξει να κρατά την προσωπική της ζωή σε χαμηλούς τόνους και οι δημόσιες εμφανίσεις με τον σύντροφό της είναι σπάνιες.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στο θέατρο και η αμοιβαία εκτίμηση και συμπάθεια καθόρισε την επαγγελματική συνεργασία τους, η οποία εκτυλίχθηκε σταδιακά σε μία τρυφερή, ερωτική σχέση.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ηθοποιός είχε μπει εδώ και αρκετές ημέρες στον ένατο μήνα και είχε αρχίσει να... ανυπομονεί να γεννήσει τις τελευταίες μέρες.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nadia Boule (@nadiaboule)

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!