GOSSIP

Αρραβωνιάστηκε... στα κρυφά η Τζούλια Νόβα

Μετά τον πολύκροτο χωρισμό της με τον επιχειρηματία Γιάννη Μάρκου, η Τζούλια Νόβα, λέγεται πως βρήκε ξανά τον έρωτα και μάλιστα ήδη έχει αρραβωνιαστεί.

Θυμίζουμε πως η Τζούλια, μετά από πολυετή δεσμό με τον επιχειρηματία και ενώ έκανε πλάνα για το γάμο της, τελικά χώρισε πέρυσι στις αρχές του καλοκαιριού, αλλά λίγο καιρό αργότερα, άρχισαν να κυκλοφορούν οι φήμες πως η Τζούλια είχε βρει νέο ταίρι.

Σύμφωνα με τα parapolitika.gr και την Σάσα Σταμάτη, η Τζούλια Νόβα την Πέμπτη 16/7  δέχτηκε πρόταση γάμου από τον σύντροφο της Μιχάλη σε ένα αγαπημένο τους μέρος με την ίδια να απαντά φυσικά θετικά στην έκπληξη που της έκανε ο αγαπημένος της.

Η Τζούλια Νόβα και ο σύντροφός της Μιχάλης Βιτζηλαίος, ο οποίος ασχολείται με τα extreme sports,  διατηρούν εδώ και κάποιο διάστημα σχέση και θέλησαν πολύ σύντομα να επισφραγίσουν την σχέση τους.

Μάλιστα η ξανθιά καλλονή πριν από λίγες ημέρες είχε δημοσιεύσει φωτογραφία με τον σύντροφό της γράφοντας: «Τι πιο όμορφο σε αυτή τη ζωή από μια αληθινή σφιχτή αγκαλιά;»

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Julia Nova (@julianova1)

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!