TV BITS

Σου Κου Family: Η Μαριαλένα μίλησε για τους Λιβάνη και Κατσούλη [βίντεο]

Η παίκτρια που κατέκτησε την τρίτη θέση στο φετινό Survivor, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη ήταν καλεσμένη στο στούντιο της εκπομπής Σου Κου Family, που χθες Κυριακή, έκανε φινάλε για αυτή τη σεζόν.

Η Μαριαλένα, που πλέον έχει συνειδητοποιήσει, πόσο μεγάλο ντόρο προκάλεσε η σχέση της με το νικητή του Survivor, όσο η ίδια  βρίσκονταν ακόμα στον Άγιο Δομίνικο, αναφέρθηκε και στη σχέση της με τον τραγουδιστή Γιώργο Λιβάνη, μια σχέση που σχέση που είχε ξεκινήσει πριν η ίδια μπει στο παιχνίδι και προκάλεσε μεγάλο ντόρο, ειδικά όταν στο ριάλιτι επιβίωσης, μπήκε ο πρώην σύντροφός της Σάκης Κατσούλης, με τον οποίο ήρθε πολύ κοντά.

«Έχει γίνει ένας ντόρος γύρω από το όνομα του Γιώργου και δεν θέλω να το αναπαράγω περισσότερο. Σίγουρα τον έφερα σε δύσκολη θέση. Νομίζω σε κανέναν δεν θα ήθελε να συμβεί αυτό που έγινε με τον Γιώργο. Έγινε άθελά μου, δεν ήθελα να δημιουργηθεί όλο αυτό, δεν ήξερα καν τι γίνεται στην Ελλάδα, τι συζητιέται, τώρα αρχίζω και μαθαίνω...», ανέφερε αρχικά η πρώην παίκτρια του Survivor.

Και συνέχισε λέγοντας ότι την ξάφνιασαν όλα αυτά τα σχόλια που ακούγονταν όσο εκείνη βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο. «Νομίζω δεν υπήρχε εκπομπή που να μην συζητιόταν το όνομά μου. Όσο ήμουν μέσα στο παιχνίδι δεν καταλάβαινα τις κάμερες. Το παιχνίδι σε ρουφάει».

Στη συνέχεια η Μαριαλένα μίλησε για το πως γνωρίστηκε με τον Σάκη Κατσούλη και για αν υπάρχει περίπτωση να είναι και πάλι ζευγάρι. «Ένα πράγμα που μου έμαθε το Survivor είναι να μην λέω πολλά λόγια. Οπότε δεν ξέρω, ο χρόνος θα δείξει. Μπορεί τώρα να περνάμε αρκετό χρόνο μαζί γιατί είχαμε πάθει εξάρτηση όσο είμασταν στο παιχνίδι αλλά μέχρι εκεί. Αυτό που έλεγαν ότι είμασταν ψεύτικο ζευγάρι και ότι το στήναμε όλο για να προχωρήσουμε μαζί, δεν υπάρχει...».

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!