GOSSIP

Σε κακή ψυχολογική κατάσταση είναι η Άντζελα Γκερέκου - Σταματά τα γυρίσματα

Αβάσταχτος είναι ο πόνος για την Άντζελα Γκερέκου, την ηθοποιός, πολιτικό και σύζυγο του Τόλη Βοσκόπουλου, η οποία σύμφωνα με δημοσίευμα, πασχίζει να διαχειριστεί την απώλεια του αείμνηστου τραγουδιστή, με τον οποίο ήταν μαζί πάνω από 25 χρόνια.

Σύμφωνα με όσα γράφει η εφημερίδα ON Time, η Άντζελα Γκερέκου είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση και σταματά τα γυρίσματα για τη σειρά Η Γη της Ελιάς στο Mega, καθώς θέλει να πενθήσει τον σύζυγό της. Αυτό όμως δεν θα κρατήσει για πολύ και η συμμετοχή της στη σειρά θα συνεχιστεί κανονικά. Μάλιστα, ήδη με εντολή του Αντρέα Γεωργίου θα γίνει ό,τι χρειάζεται για να διευκολυνθεί η ηθοποιός στα σετ των γυρισμάτων.

Συντετριμμένη είναι και η κόρη του σπουδαίου ερμηνευτή, Μαρία Βοσκοπούλου, η οποία του είχε μεγάλη αδυναμία και ήταν η μεγαλύτερη θαυμάστριά του.

Δημοσιεύματα αναφέρουν πως η 62χρονη Άντζελα, ναι μεν γνώριζε την επιβαρυμένη κατάσταση της υγείας του συζύγου της, αλλά και η ίδια και η κόρη της αιφνιδιάστηκαν από το θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλου, καθώς περίμεναν πως θα πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύονταν, όταν τελικά ο Τόλης, έφυγε από τη ζωή λόγω ανακοπής καρδιάς.

Σήμερα Τετάρτη 21/7 στις 15.00 θα γίνει η κηδεία του Τόλη Βοσκόπουλου, παρουσία λίγων φίλων και συγγενών λόγω των απαγορευτικών μέτρων που ισχύουν εξαιτίας της πανδημίας.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!