GOSSIP

Μάθαμε ποιοι είναι οι κληρονόμοι του Τόλη Βοσκόπουλου

Ο Τόλης Βοσκόπουλος, έζησε μια ζωή που θυμίζει μυθιστόρημα, γεμάτη έρωτες, δόξα, πάθη αλλά και δύσκολες στιγμές.

 Ο σπουδαίος ερμηνευτής, για πολλές δεκαετίες μεσουρανούσε στο μουσικό στερέωμα, αλλά και στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο και ο ίδιος έχει παραδεχτεί πως από τα χέρια του πέρασαν πολλά χρήματα, αλλά υπήρξαν διαστήματα στη ζωή του, που είχε βρεθεί σε δεινή οικονομική κατάσταση.

Σύμφωνα με όσα γράφει η εφημερίδα ON Time, αν και πέρασαν εκατομμύρια από τα χέρια του τραγουδιστή, μετά το τέλος του γάμου του με την Τζούλια Παπαδημητρίου ήταν σε κακή οικονομική κατάσταση.

Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως ο Τόλης Βοσκόπουλος έχει ρυθμίσει τα θέματα της ακίνητης περιουσίας του εδώ και πολλά χρόνια, με μοναδικούς κληρονόμους τη σύζυγό του και την κόρη τους Μαρία.

Πριν μερικά χρόνια κατάφερε να τακτοποιήσει μέσω ρυθμίσεων και τις οφειλές του προς το Δημόσιο. Μοναδικοί κληρονόμοι λοιπόν της περιουσίας του είναι η Άντζελα Γκερέκου και η Μαρία Βοσκοπούλου. Αυτές φυσικά είναι και οι μοναδικές κληρονόμοι και των πνευματικών δικαιωμάτων των τραγουδιών, αλλά και των ταινιών του.

Θυμίζουμε δε πως πριν από λίγους μήνες, τελεσιδίκησε στον Άρειο Πάγο, η πολυετής νομική διαμάχη, που είχε ο τραγουδιστής με την πρώην σύζυγο του Τζούλια Παπαδημητρίου και την κόρη της Χαρά. 

Σύμφωνα με την συγκεκριμένη απόφαση του Αρείου Πάγου, η 35χρονη Χαρά δεν είναι παιδί του τραγουδιστή Τόλη Βοσκόπουλου και δεν μπορεί να φέρει το επώνυμό του, παρά το γεγονός ότι αρχικά την είχε αναγνωρίσει ως καρπό της εκτός γάμου σχέσης του με την Τζούλια Παπαδημητρίου

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!