GOSSIP

Ο Ψινάκης είχε κάνει μια συμφωνία με τον Βοσκόπουλο για τις κηδείες τους

Ο γνωστός μάνατζερ καλλιτεχνών Ηλίας Ψινάκης, υπήρξε προσωπικός φίλος του αείμνηστου Τόλη Βοσκόπουλου, και με μια ανάρτησή του θέλησε να πει το στερνό αντίο στον καλό φίλο του και αποκάλυψε μια συμφωνία που είχαν κάνει οι δυο τους πριν από χρόνια, για το θάνατό τους και τις κηδείες τους.

Ο Ηλίας Ψινάκης μάλιστα, ήταν ένας από τους καλεσμένους που είχαν παραβρεθεί πριν από 25 χρόνια στο γάμο του Τόλη Βοσκόπουλου και της Άντζελας Γκερέκου στην Κέρκυρα και μάλιστα ο ίδιος είχε τότε πάει στο γάμο παρέα με τον Σάκη Ρουβά.


Ο μάνατζερ ανέβασε δυο φωτογραφίες από αυτό το γάμο και αποκάλυψε πως είχαν συμφωνήσει με τον Τόλη, όποιος και αν πεθάνει πρώτος, ο άλλος να πάει στην κηδεία του φορώντας λευκά.

«Καλό ταξίδι Τόλη μου. Σ’ ευχαριστώ για όσα περάσαμε μαζί τόσες δεκαετίες. Ήσουν πάντα ένας gentleman, ειλικρινής, γενναιόδωρος, μάγκας και πολύ καλός μου φίλος! Ένα βράδυ στις καμπάνες όταν ήμασταν νέοι είχαμε πει γελώντας «Όποιος πεθάνει πρώτος απ’ τους δυο μας, ο άλλος θα έρθει με άσπρα στην κηδεία» Η φωτογραφία είναι από τον Αύγουστο του 1996 στήν Κέρκυρα στο γάμο του @tolis_voskopoulos και της @angela_gerekou που είχα πάει με τόν @sakisrouvas» έγραψε στη λεζάντα.


Να σημειωθεί πως η κηδεία του Τόλη Βοσκόπουλου, θα γίνει σήμερα Τετάρτη 21/7 στο Α Νεκροταφείο παρουσία λιγοστών ατόμων λόγω πανδημίας και μετά από σχετική δημόσια παράκληση και της Άντζελας Γκερέκου.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!